Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Randira hívott. Hogyan titkolj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randira hívott. Hogyan titkoljam el hogy a barátommal élek? Vagy valljam be neki?

Figyelt kérdés
Tetszik egy munkatársam, úgy néz ki én sem vagyok neki közömbös. Végre elhívott találkozni, amire szeretnék elmenni. De nem tudom hogyan titkoljam el hogy kivel élek, mivan ha haza szeretne vinni, vagy ha egyszer át szeretne jönni hozzám. Félek ha elmondom hogy a párommal élek, egyből felfüggeszti az ismerkedést. Eddig még nem kérdezte, gondolom majd az első randin lesznek ilyen témák. Vagyis gondolom alap dolognak tartotta hogy nincs barátom, máskülönben nem viszonoznám a flörtölését, ezért nem is kérdezte. Azt sem szeretném, ha emiatt csak szexet akarna tőlem, mert én szívesen megismerkednék vele komolyabban. A párkapcsolatom már elég halott ügy, többször szakítottunk, nincsenek érzelmek, de mivel nem volt hová mennem, inkább megalkuvóan itt maradtam, hogy legyen hol laknom (a lakás az övé). Nem vagyunk házasok, nincs gyerek. Ez most nyilván nem úgy működik, hogy holnapra szakítok, és elköltözöm, és tiszta lappal megyek a randira. Tehát valahogy el kell mondanom neki a helyzetet, de fogalmam nincs hogyan, hogy ne higgye azt, hogy csak egy hűtlenkedni vágyó szexet kereső nőcske vagyok.
2018. jún. 23. 15:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
25%
Ha halott az ex, akkor meg kell mondani. Mondani kell, hogy annyira nem vagytok rosszban hogy el kelljen költöznöd, de már szívesen megtennéd. Ez szerintem teljesen ok.
2018. jún. 23. 21:03
 12/16 anonim ***** válasza:
#11. A kérdező nyilván lefekszik a barátjával “néha”(?), ha a pasi a lakásában megtűri őt.
2018. jún. 24. 00:42
 13/16 anonim ***** válasza:
59%
Milyen êlôsködő, kapcsolat függő, önállótlan hölgy vagy... Először tanulj meg egyedül érvényesülni, aztán kezdj akármibe, különben csak Robi számba mész és sose találod meg önmagad...
2018. jún. 24. 01:14
 14/16 anonim ***** válasza:
Figyelj én csak azt tudom mondani hogy felejsd el ezt a pasit .Értem hogy most a jelenlegi paroddal nincs semmi de szted ezt ő elfogja hinni?
2018. jún. 24. 16:04
 15/16 anonim ***** válasza:
Nincs értelme ismerkedni ugyhogy még a jelenlegit nem zàrtad le .
2018. jún. 24. 16:06
 16/16 anonim ***** válasza:
Úgy 5 éve volt egy ilyen kapcsolatom, igazi édes hármast nyomtunk vagy 3hónapig. Az elején egy szót sem mondott a pasijáról, illetve annyit mondott, hogy annak a kapcsolatnak már vége. Az eleje nagyon jól indult, de 1 hónap után egyik pillanatról a másikra többször lemondott előre megbeszélt programokat, egy wellnes hétvégét az utolsó pillanatban, már éppen feléje tartottam kocsival, hogy felvegyem. Na ott valami elszakadt bennem, kíváncsi lettem miért mondta le. Állítólag dolgoznia kellett a munkahelyén, bementem személyesen, egy árva lélek sem volt ott. Aztán úgy 1 hétig nem is beszéltünk egymással, majd jelentkezett és összehordott hetet-havat. Újra találkozgattunk, egyszer elvitt magával egy kerti partira, ahol az egyik piás barátnője elszólta magát. Este leültünk beszélni, rákérdeztem hogy hol volt a kérdéses időpontban és láttam rajta hogy megijedt, mondtam neki, hogy legyen őszinte, tudok a másik pasiról. 2 hónap után bevallotta, hogy még vele is szokott találkozni, de kizárólag munka ügyben, egy helyen dolgoznak. A vége az lett az egésznek, hogy az egyik este én mondtam le az előre megbeszélt programunkat határidős munkára hivatkozva majd a lakásához mentem és kb 1 óra múlva ott volt a másik pasi. Elmentek egy szórakozóhelyre ahol lefotóztattam őket egy fotóssal majd este elküldtem neki a fotót egy búcsúüzenettel. Te ne legyél ilyen, mert ezzel csak ellenségeket fogsz szerezni!!!
2018. jún. 26. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!