Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan valljam be a feleségének?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dorottya062 kérdése:

Hogyan valljam be a feleségének?

Figyelt kérdés
Párommal 2,5 éve vagyunk együtt. Sok mindenen átmentünk az elmúlt időben, házat is vettünk. Az elmúlt 0,5 év elég nagy hullám völgy volt és sokszor éreztem, hogy távolodunk. Nem beszéltem meg vele mert mindenen összetudtunk veszni. 1 éve lesz, hogy ennél a cégnél dolgozom. Elég családias a légkör, nagyon jól kijövök a kolegáimmal, feletteseimmal. Viszont az egyik felettesemmel különösen jó barátok lettünk. Ő 10 éve van együtt a nejével de csak 1 éve házasok. Ők is hasonló hullám völgybe kerültek mint mi. Sokat beszélgettünk, együtt kávéztunk, tényleg jól kijöttünk. Észre vettem, hogy egy idő után másként nézett rám. Incselkedett velem. A témák kicsit személyesebbek lettek. Majd egyik beszélgetés alkalmával elmondta mit tenne velem. Elcsábultam. Megkívántam hol ott szeretem a párom ő pedig a nejét. Egyszer összebeszéltünk. Nem hittem el, hogy megteszem amíg meg nem történt. 2 hónappal később ismét. Cégen belül flörtöltünk. Liftben elbú Nem szeretem. Ez csak testiség volt. Véget akartam vetni de ért egy utolsót bele mentem. De nem történt meg. Lebuktam a párom megtudta. Nem hagyott el, megbocsát. De ma találkoznom kell a nejével és be kell vallanom neki. Mert ez volt a párom kérése. Megteszem értünk. De nem tudom hogy kezdjem egy utolsó senkiházi szajhának érzem magam aki tönkre tett egy házasságot és a saját kapcsolatát is.

2018. aug. 14. 11:40
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
81%

Én nem tudom az emberek hol hagyják az eszük ilyenkor.

Nem elég, hogy a kapcsolatoddal és az ő kapcsolatával jétszadoztok, de te még a munkahelyeddel is.

Könnyen meglehet, hogy megkapod a felmondásod a következő napokban. Ehhez tényleg csak gratulálni tudok...

A feleségének meg minek bevallani? Ilyet minek kér a párod? Majd szépen bevallja a férje, a párodnak mi a fészkes köze az ő magánéletükhöz? Nekem ez csak egy szégenymenetnek, egy belédrúgásnak hat. Nagy kegyesen "megcsbocsát".

Hát nem tudom, ha én megbocsátok valakinek, nem küldöm szégyenmenetre még, meg megalázkodásra...

Szerintem te ne mondj meg semmit a feleségnek. Azért pincsibe nem kell lemenni. Ha meg nem birja lenyelni a békát, lehet jobb is, ha különmentek.

29n

2018. aug. 14. 12:13
 12/25 anonim ***** válasza:
71%
Na igen, így terjednek a nemi betegségek.Egyik pinából a másikba, meg egyik faszból a másikba.Pfejj...Gusztustalan vagy a főnököddel együtt.Az viszont tény, hogy összeillő pár lennétek.Önuralom egyikőtöknek sem ismert.Állatvilágból nem tudtok kitörni.
2018. aug. 14. 12:20
 13/25 anonim ***** válasza:
80%

Hagyd el, ha eddig b..sztál megbeszélni a pároddal a problémáidat, ezutan se hiszem, hogy változnának a dolgok. Ugyan úgy találnál másik fäszt.

Lehet, sőt biztos, hogy a párod is tehet arról, hogy ez történt, nem vette észre a jeleket, valamit rosszul csinált stb DE TE BSZTÁL FÉLRE. A legszebb az lenne ha elmondanád a nőnek, az jól megtépne, otthon meg a kis cuccaid várnanak becsomagolva, útra készen ;)

Pontozzatok le a véleményem miatz de ez akkor is gerinctelenség és nem toleralom semmilyen mértékben az ilyen "megoldásokat", mint amit a kérdező is választott.. van szád, nyisd ki, beszélj a problémádról.. a szádat beszédre találtak ki, nem arra, hogy más farkat szopogasd.

Nézz magadba és érezs magad nyugodtan egy rakás ganénak. Mert az vagy. Az összes olyan emberrel együtt, akik megcsalták a párjukat.

Zéró tolerancia van bicccs.

Peace

2018. aug. 14. 12:27
 14/25 anonim ***** válasza:
36%

Elég szemét dolog félrekefélni, de talán még annál is szemetebb dolog más ember házasságát tönkrevágni egy ilyen bejelentéssel. Nincs az az isten, akinek a kedvéért ezt megtenném. Hibát követtél el, oké. Megbántad, és többet nem teszed. Ha a férj megbocsájt, akkor hallelúja. De ilyen aljas módon megzsarolni valakit, milyen szemét dolog már?! Mivel jobb neki, ha a másik házasságát is szétbacca?!

Én úgy gondolom, hogy ahol ilyen zsarolós feltételeket szab a férj egy megbocsájtáshoz, ott sose lesz igazi megbocsájtás, és rövid időn belül elmérgesedik úgy a viszony, hogy nem maradtok együtt. Akkor legalább az emberi méltóságod őrizd meg, és ne tegyél tönkre egy házasságot.

2018. aug. 14. 12:27
 15/25 anonim ***** válasza:
Egyszerűen! "Viszonyom volt a férjeddel/férjével.."
2018. aug. 14. 12:28
 16/25 anonim ***** válasza:
38%

Nehogy elmond a feleségnek. Ez nem a Te dolgod. Mondja el a férje vagy akkor keresse őt fel a Te férjed ha annyira akarja. Ők mindketten megcsalt felek, talán jobban érthető, ha ő mindha el. Persze neki sem muszáj.

A férjednek pedig mond meg, hogy gondolja át meg tud-e bocsátani. Ha valóban igen akkor bocsásson ha meg ilyeneknek akar Téged kitenni akkor ne színleljen megbocsátást.

Akkor sajnos ennyi volt, el.b.asztad....máskor okosabb leszel.

2018. aug. 14. 12:31
 17/25 anonim ***** válasza:
40%

A párod meg akar alázni téged és bosszúból belecarni a másik házasságba is.Biztos nem mennék bele ilyenbe.Nyilván nem te vagy a pasi első barátnője a munkahelyről..előbb -utóbb majd valakivel tuti lebukik..de miért neked kellene oda menni megtépetni magad?Csak mert a párod szerint ez jó buli?Nem vagy gondolom, már gyerekkorú, hogy ne tudnád hibát követtél el.

Amúgy egy kapcsolat csak úgy romolhat meg ha mindketten hagyják.A párod hol volt mikor észre kellett volna vennie, hogy valami nem stimmel?

2018. aug. 14. 12:37
 18/25 anonim ***** válasza:
Én ezt furcsállom, igazából ha megbocsátott, akkor erre mi szükség van? Tovább M, a kollégád felesége tudja hogy mi történt köztetek, mert ha nem, akkor ebből még nagyon csúnya bajok származhatnak, ugye tudod....
2018. aug. 14. 13:37
 19/25 anonim ***** válasza:
A hazugságod mögött rejlő ötleteket próbálod alkalmazni, gyenge szöveg..
2018. aug. 14. 13:40
 20/25 A kérdező kommentje:
SzDG valójában a lényge az én szemszögemből az, hogy ez egy szégyenmenet bevallom megaláz (nem mintha nem azt kapnám amióta kiderült és ezt most nem panaszként tudom h megérdemlem) elképzeltem h felpofoz nyakon önt rámboritja az asztalt, de lehet hogy csak sír és elzavar nem tudom. párom viszont úgy véli hogy miután tőlünk tudja meg és nem a szomszéd pistától akkor kap egy esélyt h átgondolja hogyan tovább és leül a férjével beszélni.
2018. aug. 14. 14:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!