Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Tobb mint egy eve csalt meg,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tobb mint egy eve csalt meg, de meg mindig faj?

Figyelt kérdés

Szoval.. a baratommal tavaly majus-junius korul tartottunk egy mosoly szunetet, kb 1 het, de vegig beszeltunk, csak nem talalkoztunk, irta hogy hianyzom, hogy nem ismerkedunk, nem randizunk massal..

Aztan amikor talalkoztunk volna, lemondta, mert hogy a baratjaval talizik, es ezert masnap talalkoztunk. Ott szakitani akart de aztan kibekultunk, megtortent az elso sz3x, es minden happy volt. Masnap is talalkoztunk.. utana par napra mar nem akart es szakitott, de nem mondta meg miert, csak hogy mar “nem megy” es letiltott. Beleleptem a messengerjebe (volt koztunk jelszoatados bizalom, 1,5 eve voltunk egyutt) hogy feloldjam a tiltast, amikor meglattam egy beszelgetest egy lannyal, olyan becenevvel.. mondanom se kell, pncis kepek, fszos kepek, igy tali ugy tali, 1 hete ment a dolog.. csak annyit mondott “ez van” es orokre letiltott.

Sosem csaltak meg meg. Es nem ez fajt a legjobban hanem amik tortentek es ahogy csinalta. A kedves, artatlan, szemermes, joszivu fiu ugy beszelt velem mint egy kutyaval es rambszta a telefont.

Mar masnap kint voltak a kozos profil, boritokepek facebookon, (edasanyam mutatta meg mert azt hitte ez segit) es meg a baratnomet is letiltottak mindketten mindenhonnan..

Aztan kb 2 hettel ezutan irt nekem, atbeszeltunk dolgokat, hogy talalkozunk, megbeszeljuk, 2 napig hulyitett majd kozolte hogy amugy nem es rambaszta a telefont.

Aztan meg 2 hettel kesobb irt egy kis levelet, hogy sajnalja es remeli jol vagyok. Felvettem vele a kapcsolatot es meg aznap talalkoztunk es megbeszeltunk mindent, a szuleim ellenzesere visszafogadtam.

Azt tudni kell, hogy en ez az idoszak alatt, szuicid hajlamu, vegetalo, eletkeptelen zoldsegge valtoztam, aki ejjel nappal sirt sorozatnezes kozben, es az anyam ordibalt velem hogy mikor olom mar meg magam (eszem agaban sem volt sose megolni magam csak ilyenkor az emberben minden vegigmegy). Eletem legnehezebb idoszaka volt, es az azutani egyuttlet is megviselt sokszor, sokat veszekedtunk, allandoan turkaltam a telefonjat, vegigneztem a beszelgeteseket, hol titokban, hol az orra elott. Sok minden kiderult, a kislanyt (mert az volt...) tinderen szedte fel es a lany az elso randin felment a lakasara, ahol most vagy cumi volt (baratom nekem ezt mondja) vagy lefekudt vele (haverjainak mind ezt meselte de nekem azt mondta csak nagyzolt) es kb felvaltva vitt fel a lakasra engem es a kislanyt, a szulei ezt lattak (azota is gyulolom oket, hogy 1,5 ev utan semmit se szoltak, ertem en, hogy a fiuk, de nalunk a baratom mar csaladtag volt..).

Az elso par honap volt nagyon rossz, sokat sirtam, kikeszultem, feltem hogy elhagy, kozben meg gyuloltem es szerettem egyszerre.

Fel ev kellett ahhoz hogy ne gondoljak a dologra mindennap. Majd nemreg kiderult, hogy kb a kapcsolatunk eleje ota tinderezett folyamatosan, habar mas lannyal nem kerult kapcsolatba (teljesen veletlen talaltam meg a felhasznalojat amikor valamit segitettem neki facen beallitani es ott volt az applikaciok kozott egy regebbi profiljan) (mi is ott ismerkedtunk meg, 1 het utan tali, azota egyutt, es mindketten magunktol toroltuk az appot)

O viszont ujra elkezdte hasznalni, vegig, meg a “legboldogabb” idoszakokban is ahova mindig visszavagyott utana.

Most mar mem annyira nehez. Nem jut eszembe annyira sokat. Sokat segitett hogy az elejen nagyon tepert, utana kezdodtek a vitak, a sose bocsajtok meg mi ertelme ennek stb.. aztan ezek enyhultek. De en a mai napig csekkolom a lany profiljat, nem tudom miert, gyulolom, hiszen tudta, latta, hogy van baratnoje, sot, meg irta is neki, hogy mar reg kiszemelte, csak varta, hogy szakitsunk..

A baratom azota kb papucs lett. Teljesen megvaltoztattam kulsoleg, belsoleg, barmit azonnal, keres nelkul megtesz ertem, a tenyeren hordoz. Nekem alapvetoen van egy rossz, kovetelozo szemelyisegem de o sajat magatol kiszolgal kb. (borderlinos vagyok amugy, a megcsalas utan durvultak el a tunetek es az erzelemzavarok, ezert viseltem olyan nehezen a dolgot hogy az osszes baratnom cserben hagyott kb)

Amikor ujra osszejottunk kezdtunk el rendszeresen szeretkezni, mivel nekem nagyon fajt az egyuttlet, es a nogyogyaszokat ez nem foglalkoztatta, igy hanyagoltuk azt, de a hevitett erzelmek hatasara kb fel evig kibirtam a fajdalmat, de mostmar ez sincs. A baratom azt mondja ot nem zavarja, pedig engem is zavar, hogy normalis fiataloknal kene lennie, nalunk meg nincs es en kb mar aszxualiskent tekintek magamra, semmilyen testi kapcsolatra nem vagyom senkivel se.

Sokszor gondoltam ra hogy elhagyom, de keptelen vagyok ra, sajnos szuksegunk van egymasra, o depresszios evek ota es pont a melypontjan tortentek a dolgok, bar ettol meg nem lesz felmentve alola, es en is tisztaban vagyok vele, hogy a viselkedesem az evek alatt kozrejatszott a kapcsolatunk megromlasahoz, de nem ereztem ilyen rossznak, en mindig oszinte voltam vele, azt hittem o is velem.

Regen mindig en feltem, hogy nem szeret, hogy elhagy, hogy nem kellek neki, most forditva vannak a dolgok.

Szeretem, de mar nem szerelembol, es o sem volt szerelmes soha. Nem akarok mas kapcsolatot, se ismerkedni, se egyedul lenni, de neha ugy erzem, ez nem allapot.

Mar nem is tudom mire kire vagy miert vagyok duhos neha. De a mai napig bognom kell ha erre gondolok. Nem magara a megcsalasra, hanem az idoszakra, hogy mit tett velem.. hiaba csinaltam a szokasos dolgokat, munkat kerestem, uj haj, heti 3-4x kondi, edzesek, bulik... sosem lett jobb. Volt hogy edesapam szabadsagot vett ki, csak hogy ugyeljen ram otthon...

Nem tudom igazabol mit is akarok kerdezni.. csak tanacsokat szeretnek talan, hogy elmulik-e a fajdalom, mert enyhult, de meg erzem.. hogy volt e valaki hasonlo helyzetben, hogy mihez kezdjek a dologgal, hogy zarjam le, hogy szembesuljek vele, hogy vegre elengedhessem.

Jelenleg 20/L es 22/F, mindkettonknek volt mar tobb kapcsolata egymas elott, de nekem o volt az elso ugy..

Koszonom a valaszolat es kerlek a “hagyd el, ez egy fsz, lepj le” stb kommenteket hagyjatok most el, ez most rolam szol, es nem rola. En mar meghoztam a dontest, hogy vele maradok, persze ha ujra megcsalna, mar nem bocsajtanek meg megegy hibat.

2018. aug. 13. 09:59
 1/9 anonim ***** válasza:
97%

Ez egy kerőszakolt kapcsolatnak nem mondható semmi.

Hiába fogsz vele maradni, mert ez az ember az első olyan helyzetben, ha talál magának egy neki tetsző nőt, el fog téged hagyni.

Ilyen sok vesztegetni való időd van?

2018. aug. 13. 10:02
 2/9 anonim ***** válasza:
87%

Ez inkább egy nagyon erős lelki kötelék. Megtalálni azt akit igazinak érzünk, nem mindig könnyű, és sokszor nem is akarjuk ezt az utat végigjárni, mert azonnal kell valaki, aki itt van.

A szülők sem támogattak igazán, ezek a megjegyzések eléggé gyilkosak, semmi szeretet, vagy törődés nincs ebben.

Lehet hogy nagyon erős a kötődés, de ez nem tűnik egy boldog kapcsolatban. Se nyugalom nincs benne, se öröm, inkább a magánytól való félelem, meg valami féltékenység-érzés. A leírás is leginkább az "énről" szól, nem a másikról, vagy a tervekről. Elég szomorú volt olvasni.

2018. aug. 13. 10:17
 3/9 anonim ***** válasza:
97%
Két lelkinyomorék, aki megérdemli egymást. Hosszú szenvedést kívánok egymás mellett! Ennél jobb kapcsolatot nem érdemeltek.
2018. aug. 13. 10:24
 4/9 anonim ***** válasza:
97%
Ez az "aki ennyire ostoba, az mar megerdemli" - kategoria.
2018. aug. 13. 10:47
 5/9 anonim ***** válasza:
87%
Ennek semmi ertelme igy. Hidd el sok rendes pali van meg, ne kosd le magad egy ilyenhez.
2018. aug. 13. 10:49
 6/9 anonim ***** válasza:
95%
De ha nem vagy szerelmes belé akkor minek ülnél vele hisz fiatal vagy,olyan nincs hogy nem tudód elhagyni èn 6 év után elhagytam az exem mert nem voltam szerelmes belé 2 évnél több h szenvedtem de kibírtam ès most egy boldog párkapcsolatban vagyok.
2018. aug. 13. 11:08
 7/9 anonim ***** válasza:
95%

Döntöttél, vele maradsz.Akkor nem lehet tanácsot adni.

Keress fel pszichológust, ő talán tud segíteni.

2018. aug. 13. 11:28
 8/9 anonim ***** válasza:
69%
😴😴😴😴😴😴😴😴
2018. aug. 13. 11:57
 9/9 anonim ***** válasza:

A szabalyzatban le van irva hogy kerdeseket kell kiirni.

Ekkora csavart 60 evesen se fogsz elfelejteni. Addig mig egyutt vagytok elvezheted, ezt ugy hivjak: lötyögés. Nezegess kerdeseket a Megcsalas kategoriaban es meglatod mekkora butasagot csinalsz.

2018. aug. 21. 04:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!