Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akit csalt már meg a párja, vagy aki csalta már meg a párját, volt párját?
Azonnal bevallottad/ bevallotta? Vagy hogyan derült ki? Mennyi időre a megcsalás után? Ismerőssel történt a megcsalás?
Nagyon szépen köszönöm a rendes válaszokat! Sokat fognak segíteni..
Én nem csaltam meg senkit, de engem csaltak már meg, két kapcsolatomban is. Az első kapcsolatomban úgy történt a dolog, hogy a drága ex áthívott magához egy haveros sütögetésre, amikor pedig megérkeztem a kertbe (nem ő engedett be a kapun) nagy vigyorral köszöntött.. úgy, hogy az új barátnője már ott ült az ölében. Egyből megvolt a nagy röhögés, nyilván a haverok is tudták, mire készül.. Kicsit sem volt megalázó :D Nem is rontottam tovább a helyzeten, elegáns mosollyan sarkon fordultam és hazamentem, akkor kezdtem csak zokogni, amikor felszálltam a vonatra (addig én idióta abban reménykedtem, hogy ez valami rossz vicc és hogy utánam jön..).
Későbbi kapcsolatomban nem azonnal derült ki, de éreztem, hogy gáz van, végül egy ismerős kotyogta ki a dolgot, egy ismerőscsajjal csalt meg egy buliban. Később kiderült több leányzó is, ezeket már ő vágta a fejemhez nagy felháborodásában, amikor szakítottam vele :D
A volt Férjem csalt meg.
Ő maga vallotta be telefonon a viszonyát, de haza nem mert jönni, hogy a szemembe nézzen.
Őszintén bevallom nem kérdeztem tőle részleteket.Akkor és ott csak egyetlen dologra tudtam gondolni, hogy minél előbb elváljak tőle.Annyit tudtam meg, hogy a munkahelyen jött össze ezzel a nővel.Össze is költöztek, mert haza már nem jöhetett.
A válás alatt kiderültek más dolgai is egyébként.Áldom az eszem a mai napig is, hogy elváltam.Csak azt sajnálom, hogy nem voltak közös ismerőseink az együttjárásunk idején, akkor már előbb megtudtam volna, hogy megye Casanovájához van "szerencsém".Így elkerülhettem volna egy felesleges házasságot.
"nagy vigyorral köszöntött.. úgy, hogy az új barátnője már ott ült az ölében. Egyből megvolt a nagy röhögés, nyilván a haverok is tudták, mire készül." uh, aztak....
Engem közös társaságbeli havercsajjal csalt meg, aztán még neki állt feljebb, amikor lebuktak.
Egy önkritika nélküli ember volt, folyamatosan építette le az önbizalmam, kritizálta a mellem, az alakom, a ruháim. Viszont mindenki a rendes nagyhangú srácként ismerte, tehát nem rosszfiú típus volt.
Csak mivel első kapcsolatom volt huszonévesen, nem vágtam mi is ez a stratégia, miért csinálja. Ráadásul ő tipikusan egy fokkal szebb az ördögnél típus volt, nekem meg az önbizalmam lent a fenében.
Kérdésre:
Kb. fél éve kavarhatott a csajjal, miközben jártunk. Egy bulin buktak le, csókolóztak, azt hitték hazamentem. Előtte végig tagadta, amikor már gyanakodtam, akkor is.
Igen, ismerőssel történt a megcsalás, mint írtam, a csaj állandóan kereste a társaságom, meg jópofizott.
Igazából az dühített még, hogy akkor már másik városban tanultam és miatta utasítottam el
egy fiút, aki nagyon tetszett, pedig ő akkor már javában csalt.
Kérdező neked mi a történeted?
Engem igen, tagadta még azután is, hogy szakítottam.
Aztán nemrég egy közös barátnő szólta el magát, hogy beszélgettek a pasikról és büszkén menőzik azzal, hogy már egy éve dugnak a pasijával. (hint: egy éve még velem volt)
Van ez így, de most már 100%-ig nyugodt vagyok, hogy jól döntöttem anno! :) (<-akkor nem mosolyogtam így)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!