Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van olyan, (kamu nélkül! )...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, (kamu nélkül! ) aki sosem csalta meg a párját, párjait? Hanem inkább a kapcsolat megoldásán/fejlesztésén volt!?

Figyelt kérdés
2017. júl. 27. 09:25
1 2 3
 1/22 LazyJones ***** válasza:
92%

Igen, én. Ugyanakkor engem már csaltak meg 3x, és hagytak ott szó nélkül jópárszor. Így utólag belegondolva, nem érte meg.

F35

2017. júl. 27. 09:26
 2/22 anonim ***** válasza:
89%
Természetesen. Például én is. Pedig évekig voltunk szex nélkül (ilyen évente egy-két maszatolás) a kapcsolat végén. Elhidegült tőlem, és szexuálisan már én sem találtam vonzónak,mert a nőiességemen csorbát ejtett. Viszont érzelmileg kötődtünk egymáshoz, ott volt a gyerek, küzdöttem amíg tudtam, aztán elváltam amikor már nem láttam esélyét. De sosem csaltam volna meg, mert önmagammal nem tudtam volna szembe nézni. A megcsalás sosem megoldás és mindig csak bonyolítja a helyzetet. Ő sem csalt meg engem, a tesóm és a barátnőim sem csalták meg soha a párjukat. Hogy őket csalták-e meg, azt nem tudom. Nem derült ki ilyesmi, de nem vagyok naiv, tudom hogy a világ nem egy ártatlan hely.
2017. júl. 27. 09:35
 3/22 anonim ***** válasza:
99%

Én, vagyis mi!

12 éve vagyunk együtt. Mi vettük el egymás szüzességét, sosem csaltuk meg egymást, reményeink szerint, nem is fogjuk.

2017. júl. 27. 09:50
 4/22 A kérdező kommentje:
#3!*-*
2017. júl. 27. 09:50
 5/22 anonim ***** válasza:
88%
Soha nem csaltam meg senkit és nem is fogok. A kapcsolat megmentésén dolgozok ha nem megy először lezárom a dolgot mielőtt más pasival kezdek
2017. júl. 27. 09:51
 6/22 anonim ***** válasza:
95%

Én is ilyen vagyok, annak ellenére is, hogy szingliként nem vetem meg a kalandokat sem, de a megcsalás nálam kizárt:)

21L

2017. júl. 27. 10:01
 7/22 anonim ***** válasza:
26%

Egy kapcsolatban csaltam, kettőben problémamegoldásra/kapcsolat fejlesztésre törekedtem, sajnos egyik sem vezetett eredményre a kapcsolat megtartása szempontjából. :/

31/f

2017. júl. 27. 10:01
 8/22 anonim ***** válasza:
88%
Jelen. 29F
2017. júl. 27. 10:09
 9/22 anonim ***** válasza:
89%

Igen.

Bár a jelenlegi kapcsolatom még sosem került olyan mélypontra, hogy a szakításon/megcsaláson kellett volna gondolkozni.

Az előző kapcsolatomban sem csaltam meg az exemet, pedig az még rossz is volt. Próbáltam megoldani a problémákat, mert volt mit, csak ez egyoldalú volt...

21/L

2017. júl. 27. 11:08
 10/22 anonim ***** válasza:
79%

Én.

Mondjuk a kapcsolat fejlesztésén csak addig vagyok hajlandó dolgozni, amíg úgy érzem, hogy a párom is partner ebben. Egyedül nem lehet csodákat művelni, ha a másik nem akarja. Szóval olyan már volt, hogy a partnerem nagy ívben tett minden próbálkozásomra, én meg olyan fél év küzdelem után megismertem egy másik srácot aki szimpatikusnak tűnt, de akkor szépen lehiggadtam, átgondoltam az életem, és végül eldöntöttem, hogy szakítok, és megpróbálok ismerkedni a másikkal. Ha ő nem lett volna, akkor még pár hónapig küzdök értelmetlenül.

A megcsalás nem oldott volna meg semmit, maradtam volna egy rossz kapcsolatban, miközben titkolóznom kell hogy kavarok...... sose fogom megérteni, hogy ez miért jó. Akkor már tisztán rendberaktam a helyzetet, és lett gy normális párkapcsolatom.

A megcsalás undorító és értelmetlen is...

2017. júl. 27. 11:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!