Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van olyan, (kamu nélkül! )...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, (kamu nélkül! ) aki sosem csalta meg a párját, párjait? Hanem inkább a kapcsolat megoldásán/fejlesztésén volt!?

Figyelt kérdés
2017. júl. 27. 09:25
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Sosem csaltam meg a párom és nem is fogom. Ez mindkettőnk számára kizáró ok. Már az elején megbeszéltük, hogy ha odáig fajulna a dolog, inkább szakítsunk.

Küzdünk egymásért, szeretjük egymást. Ennyi.

2017. júl. 27. 11:34
 12/22 anonim ***** válasza:
91%

Ja.

Én.

És a barátom.

És még vagy ezer ismerősöm.

2017. júl. 27. 11:52
 13/22 anonim ***** válasza:

Én sose csaltam még, nem is fér bele az erkölcsi nézetembe, már akkor is kicsit volt egy lelkifurdalásom, amikor szakítás utáni héten már randiztam egy másik sráccal, aki előtte már próbálgatott felszedni (nem tudta, hogy kapcsolatban voltam). Szakítást megvártam vele, mert látható volt már az utolsó másfél-két hétben.

Ennek ellenére, az exem elment szórakozni még azon a hétvégén, vagyis k**vázni konkrétan, és a félhavi keresetét elszórta.

A vicces ebben az, hogy a kapcsolatunk többnyire miatta ment tönkre, a kisujját sem mozdította, hogy jobb legyen, pedig elmondta, hogy ő minden tőle telhetőt megtesz :D

A kapcsolat megoldása a szakítás volt.

2017. júl. 27. 11:52
 14/22 anonim ***** válasza:

Mi pl. már több mint egy éve küzdünk a problémáink megoldásán.

Ebben a helyzetben még kevésbé tudok azon gondolkodni hogy mással milyen lehet, nemhogy még meg is csaljam...

2017. júl. 27. 12:36
 15/22 anonim ***** válasza:
En inkabb a szakitast valasztom altalaban. Nem vagyok turelmes tipus, szolok ha valami nem tetszik, de nem fogok honapokat varni, hogy legalabb valami apro valtozas tortenjen.
2017. júl. 27. 12:37
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Én még soha,29 éve eggyütt!F 50 N47
2017. júl. 27. 12:42
 17/22 anonim ***** válasza:
Én se csaltam meg senkit. Engem viszont csaltak már meg. Utána nyilván nem akartam már javítani a kapcsolaton.
2017. júl. 27. 12:48
 18/22 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam megcsalni, ha érzem hogy nem mennek úgy a dolgok ahogy kellene, akkor nem akarok semmit megoldani sem fejleszteni, hanem szakítok. Mindig kiderült, hogy jobb volt így, mint kínlódni és küzdeni az amúgy is bizonytalan kimenetelért...
2017. júl. 27. 13:27
 19/22 anonim ***** válasza:
én is
2017. júl. 27. 15:49
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

4 éve voltam kapcsolatban a fiúmmal, de elhidegültünk, beleszerettem egy másik fiúba, őszintén elmondtam a barátomnak, hogy ez nem mehet tovább, beleszerettem egy másik fiúba; leültünk, megbeszéltük, neki fájt, de mondtam, hogy semmi nem történt közöttünk ezzel a másik fiúval, de régóta beszélgetünk és valahogy beleszerettem; szakítottam az akkori barátommal és azután szerelmet vallottam ennek a fiúnak, akiről kiderült, hogy van barátnője és mellette még flörtölt velem; elküldtem a francba, közben a fiúmat is elveszítettem, de mondjuk hozzá már nem vonzódtam, így egyedül maradtam

de örülök, hogy őszintén végigvittem mindezt és lezártam a kapcsolatomat anélkül, hogy bármi hülyeséget csináltam volna, igaz, hogy mindkét fiút elvesztettem, és lehet, hogy hülyén hangzik, de valahogy megtaláltam önmagam; elkezdtem festeni és megleltem benne a boldogságomat; valahogy nem is vágyom most férfira :)

L/25

2017. júl. 27. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!