Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van-e köztetek olyan, aki lelkileg-érzelmileg csalta meg a párját?
vagyis nem volt szex, nem volt fizikai kapcsolat, de érzelmi, romantikus intimitás a szavak szintjén igen.
amikor megtudta a párotok (ha megtudta), hogy reagált rá?
többektől hallottam már, hogy például a nők rosszabbul viselik, ha a pasijuk érzelmileg érintődik meg egy másik nő által, és kezd beleszeretni, mintha csak simán megdugná, különösebb érzelmek és lelki kapcsolódás nélkül.
Szia!
A kapcsolatunk vege fele igen, volt ilyen. A volt parommal jelentosen megromlott a kapcsolatunk, ereztuk, hogy hamarosan vege. Nem kerestem mast, de betoppant az eletembe egy masik srac, aki megadta a loketet ahhoz, hogy szakitsak. A mai napig benne lennek egy langyos viz "filingu" kapcsolatba, ha o nincs... De nem jottunk ossze vegul :)
szerintem ez egy korrekt dolog, hogy lezártad a pároddal, mert megérintődtél egy másik ember által, még ha nem is jöttetek össze.
gond akkor van, ha egy kapcsolat kiüresedik, használásra és kihasználásra épül, belép a képbe a harmadik, de ez mégsem hat katalizátorként... a férfi benne ragad a destruktív kapcsolatába, nem képes lezárni, de a párja háta mögött játszmába bonyolódik a másik nővel, és érzelmileg megcsalja a párját.
a másik nőnek beadja, hogy mindenórás-szar a kapcsolata amiben csak vajúdás és szenvedés van.
szerintem ez a durva, mert az ilyen ember menthetetlen kategória, és végtelenül egocentrikus, és 2 nőt is úgy használ és addig, ahogy kedve tartja... és ameddig a használt másik nő fel nem ébred, észbe nem kap, és ki nem száll... lelkileg sérülten, érzelmileg összetörten...
Most is ez van részemről és talán részéről is bár arról nem tudok, erről meg szerintem ő nem.
Sok oka van annak, hogy miért nem szakítunk, de boldogok sem vagyunk egymás mellett, szóval igen, előfordul. Ha én megtudnám, nem örülnék de valahol megérteném. Szerintem ő is így érez.
Sok-sok éve szerelmes lettem a kolléga nőmbe, ő is belém, de elnyomtuk magunkban, mert tiszteltem az akkor barátnőmet.
Erre 3 évvel később megcsalt.
Pedig jó nő volt a kolléganőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!