Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki csalta már meg a párját, avagy ki csalja folyamatosan/időnként? Miért? N
Mi az oka ennek?
Megtudnátok magyarázni?
En is megcsaltam a parom....
Elso alkalommal azert mert szamomra nagyon nehez idoszakban tojt a fejemre,csak magaval volt elfoglalva.Nekem meg jol esett,hogy az exem vigasztalt es kedves volt.
Masodszor is az exel tortent.a parom nem adta meg az agyban amire vagytam.kertem sokaig,konyorogtem.nem volt elojatek.durr bele aztan annyi.
Exel meg motoroztam egyet aztan nala kotottunk ki.beszelgettunk es hat megtortent.tudtam,hogy tole megkapom.
Ezutan parom "visszacsalt" egy "baratnommel" akivel raadasul egy iskolaba hordjuk a gyerekeink.tehat minden nap latom.hat akkor es ott jottem ra,hogy a megcsalas nem oldja meg a problemat.
Ezelott a kapcsolat elott sosem csaltam meg senkit,es engem sem csaltak meg.
Azota volt egy kis szunet de aztan sikerult megbeszelnunk es most mindn happy.
Egy párkapcsolat annak reményében jön létre, hogy megadjátok egymásnak azt, amire vágytok. A biztonságot, a szeretetet, a testi és lelki kielégülést, a kizárólagoságot.
Egy párkapcsolatba akkor jön be "idegen", ha be tud jönni valamelyik folyosón...
Egy megcsalás nem történik meg csak úgy... vannak ott előzmények is.
Figyeltek ti egymásra egyáltalán???
Hidd el, amikor az ember fejében leesik a tantusz, iszonyú rossz érzés, hogy megcsaltam.
Épp olyan rossz, mint a megcsaltak...
Rossz alapokra épült a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!