Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A párom nem csalt meg, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nem csalt meg, de tervezte. Ti elnéznétek, vagy dobjam?

Figyelt kérdés
Már 1,5 éve vagyunk együtt, és össze is költöztünk. Mielőtt velem összejött, falta a nőket a barátom, és most hétvégén egy apróságon összekaptunk. Furcsán kedzett el viselkedni mikor kibékültünk, azonban ahogy tegnap ment dolgozni, a gépen facebook- ozni akartam, de bejelentkezve maradt, felugrott egy beszélgetés. Én direkt bejelentkezve szoktam maradni a gépen, így azt hittem, hogy nekem írt egy számomra ismeretlen csaj, így elolvastam, majd láttam, hogy a párommal beszélget, egy randit beszéltek meg és a párom is a lánynak azt hazudta, hogy külön vagyunk. Mivel lebukott idő előtt, így nem csalt meg, de félek, hogy előbb vagy utóbb megteszi. Azt mondta, hogy kedveli a lányt, de emgngem szeret és már bánja, hogy akár csak az eszévbe is jutott ezt tenni. Szerintetek szakítsak vele, vagy tekintsem úgy, mintha semmi se történt volna? Sajnos már nem tudnék bízni benne, így félek, hogy ebbe beleőrülök.

2018. aug. 1. 12:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát én biztos dobnám. Máskor is ilyen lesz, csak okosabban fogja csinálni
2018. aug. 1. 12:45
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Menti a menthetőt. Azt mondta amit hallani akartál.

Én Szakítanék. Csak saját magam miatt is. Nem tudnék bízni. Agyalnék, mikor merre jár, hova és kivel megy. Oda ment-e ahova mondta. Örök kattogás. A jelek keresése. Vádolás. A saját lelki világodat teszed tönkre. Mindenki megérdemel egy olyan párt, akivel ilyen nincs. Nincs felesleges játszma. Ez fontos. Illetve ha elveszett a bizalom akkor mi értelme? Hogy élsz le vele egy életet? Ha talál számára jobbat, akkor elhagy, akár gyerek mellett is?

Számítanunk kell a párunkra. Hiszen ez a lényeg.

2018. aug. 1. 12:48
 3/17 anonim ***** válasza:
93%
Nem maradnek ilyen mellett egy percig sem.
2018. aug. 1. 12:50
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Tipli!
2018. aug. 1. 12:52
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Nálam a bizalomvesztés egyenlő a szakítással, teljesen mindegy, hogy megcsalt-e vagy sem. Egy szerelem se ér annyit, hogy tönkretegyem magam az állandó kattogással és számomra egy olyan kapcsolat, amiben nincs meg a teljes bizalom, már nem ér lószart sem.
2018. aug. 1. 12:56
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Azt írtad hogy előtted falta a nőket. Szerintem nem hagyott fel ezzel a hobbijával... Jobb lezárni.
2018. aug. 1. 12:57
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
A nagy nőfalók csak nagyon kevés esetben változtatnak ezen a szokásukon.Esélyes, hogy már megcsalt téged többször is, csak éppen nem bukott le.Én dobnám ki az ajtón, még ma.Megbízhatatlan alak a leírtak alapján.
 8/17 anonim ***** válasza:
97%

Rugnám ki mint maszkát....

Amúgy honnan tudod h nem csalt meg? Lehet h nem egyszer megcsalt... aki ilyet kamuzik h külön van a párjától annál komoly gondok lehetnek.

9/17 anonim ***** válasza:
92%
Ez még kérdés?? DOBD..nulla bizalom lenne életed végéig.
2018. aug. 1. 13:10
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudnék benne megbízni többet, így én bármennyire is szeretném, de szakítanék vele. Nem tudnék bizonytalanságban élni.
2018. aug. 1. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!