Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem csalt meg, de tervezte. Ti elnéznétek, vagy dobjam?
Figyelt kérdés
Már 1,5 éve vagyunk együtt, és össze is költöztünk. Mielőtt velem összejött, falta a nőket a barátom, és most hétvégén egy apróságon összekaptunk. Furcsán kedzett el viselkedni mikor kibékültünk, azonban ahogy tegnap ment dolgozni, a gépen facebook- ozni akartam, de bejelentkezve maradt, felugrott egy beszélgetés. Én direkt bejelentkezve szoktam maradni a gépen, így azt hittem, hogy nekem írt egy számomra ismeretlen csaj, így elolvastam, majd láttam, hogy a párommal beszélget, egy randit beszéltek meg és a párom is a lánynak azt hazudta, hogy külön vagyunk. Mivel lebukott idő előtt, így nem csalt meg, de félek, hogy előbb vagy utóbb megteszi. Azt mondta, hogy kedveli a lányt, de emgngem szeret és már bánja, hogy akár csak az eszévbe is jutott ezt tenni. Szerintetek szakítsak vele, vagy tekintsem úgy, mintha semmi se történt volna? Sajnos már nem tudnék bízni benne, így félek, hogy ebbe beleőrülök.2018. aug. 1. 12:42
11/17 anonim válasza:
A " sajnos már nem tudnék bízni benne" mondatoddal meg is válaszoltad magadnak...👎
12/17 anonim válasza:
Aki egy összekapás miatt már más nővel ismerkedik, azzal nem érdemes kapcsolatban maradni.
13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, csomagolom a cuccait :)
2018. aug. 1. 13:27
14/17 anonim válasza:
Eddig is falta a noket. Ezutan is fogja.
Lehet, meg is csalt mar massal, csak azt nem tudtad meg.
15/17 anonim válasza:
Falja a nőket, tehát jól néz ki, tehát vele fogsz maradni. Ha nem akarsz osztozni más nővel, akkor olyan férfival állj össze, akiért nem állnak sorban a nők.
16/17 anonim válasza:
De tényleg csomagold, csak akkor hiszem el, ha írsz, miután megtetted! Kitartást.
17/17 A kérdező kommentje:
Hosszasan könyörgött, de kidobtam! Kiderült, hogy kezdettől fogva megcsalt. Köszönöm a válaszokat! :)
2018. aug. 1. 18:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!