Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit tegyek?
Mióta vagytok együtt? Hány évesek vagytok? Azóta milyen a kapcsolata a gyermeke anyjával?
Egyébként meg vihar a biliben. Ha egy idegen nővel tette volna, még érteném is a problémát, de egy olyan nőre vagy féltékeny, akitől gyereke van. És ha jól értem, téged választott, nem ment tovább.
Igen, szülj egy ilyen kapcsolatba!
Hiszen az exének is működik, van gyerekük, kavarnak néha...
Ha majd szülsz neki, és tovább lép tőled is, akkor minden esélyed megvan rá, hogy majd veled is kavar.
Nem gondolod, hogy egy picit eltulzod most ezt? 1,5 eve!!! FLORTOLT titokban az exevel, aki nem mellesleg a gyermeke anyja. Azota gondolom huseges. En megszulnem neki ezt a gyereket, plane akkor ha egyedul is el tudnam tartani gond nelkul! Nem neki szulsz, hanem magadnak! Ha TE akarod azt a gyereket, akkor tartsd meg. (Nyilvan most nem azt mondom, hogy a ferfinak ebbe nincs beleszolasa, stb DE a mai vilagban egy no mar sajnos tenyleg maganak szul. Ez van.)
Na de a kerdesre visszaterve. 1,5 ev alatt egyszer sem bizonyitotta a huseget? Szerintem nagyon keves olyan friss kapcsolat van, ahol az exszel valo kommunikacio ne jatszana szerepet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!