Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rájöttem, hogy a férjem mellettem két nővel is viszonyt tart?
Nagyon szemét lennék ha feltenném a telefonszámukat egy partnerkereső oldalra?
Nem tudok elválni, de most nem is ez a kérdés.
Jaj vele nem lehet beszélni, a csillagos eget is le hazudja de olyan mézes mázosan.
Itt úgy működne a dolog , hogy lefordítom a fejem.
Múltkor megnézette velem a Last Vegast is:))
Simán csak flörtöltek más nem volt.
Aztán ki tudja hogy lehetne e....
Beteg a lányom. Agyvézrzéssel született. Bár önellátó nagylány , középiskolába jár de sokat megyünk orvoshoz.
Apja este 7kor jön haza, hajnalba indul..
Egyébként múltkor már meguntam, és leléptem anyámhoz 2 hétig voltam ott de írta a fiam hogy csak romlott kaja van.
Ettől függetlenül a gyerekek nem jönnének velem , mert itt sokkal jobbak a lehetőségek munka iskola terén is..
Miert nem a ferjedet teszed ki a csaba?
Allj a sarkadra, a 17 eves kislanyt meg ne bantsd. Lehet, hogy hirtelen jott zavaraban nem tudja, hogy mit mondjon az aposnak. (En is voltam mar hasonlo helyzetben a nagynenem ferjevel, borzalmas volt, vegul megmondtam h hagyjon beken, azota utal....)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!