Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megtudnád hogy férjed évekig viszonyt folytatott egy nővel, megbocsátanád?
Évek alatt 4-5 évet értek. Az szerintem sok idő, közel fél évtized kettős élet. Innen van visszaút, folytatható a házasság?
Húszéves házasság.
Én nem lennék rá képes. Egyrészt, nem tudhatom, hogy újra megtörténhet-e, vagy sem, másrészt 5 év az rengeteg idő... Ott már akár érzelem is lehetett a dologban, tehát nem csak testi, de érzelmi megcsalás is történt. Egy alkalom betudható a vágyaknak, az még megbeszélhető, orvosolható kitartó munkával, ha mind a két fél szeretné, de 5 év szerintem semmiképp.
Én elválnék, de minimum külön költöznék.
Mindenesetre ha valaki innen folytatja és megbocsájt, vagy legalábbis mindketten tesznek azért, hogy újra felépítsék az egészet a húsz évre való tekintettel, az becsülendő.
Én egyébként - sok megcsalás volt a környezetemben - pont ezért a kapcsolataim azon szakaszában, amikor már biztos lábakon áll az egész, meg szoktam mondani, hogy már a félrelépés gondolatánál szóljon nekem, és szakítsunk, könnyítsük meg egymás helyzetét, mert képtelen lennék elviselni, hogy valaki más kellett helyettem - akár egy alkalomra, akár évekre.
Miutan jol behuztam a ferjemnek nehanyszor es ledobdam a cuccait az utcara vele egyutt,utana termeszetesen megbocsajtanek,amikor mar az uj elettarsammal elek es a volt ferjem messze van.
N
Mindent meg lehet bocsátani. Ha a férjed nem bánta meg őszintén akkor semmi értelme, de akkor sem ha nem tudnál bízni benne.
Ha megbocsátasz akkor benne lesz a pakliban hogy továbbra is csalni fog.
Kapcsolat csak akkor marad ha kölcsönösen elnézitek egymásnak a férelépéseket, de gondolom a kölcsönösségről a férjed hallani sem akar.
Miért kellett lepontozni azokat, akik nem bocsátanák meg? Ennyire fáj, hogy ha valakiről megtudnánk, hogy egy féreg, páros lábbal rúgnánk ki az életünkből, évek ide vagy oda?:D
Én nem nézném el. Azzal az emberrel nem akarok közös életet, aki évekig a pofámba hazudott.
Semmiképpen!
Éb egy 1db félrekrst sem tolerálnék!
Én is úgy gondolom szereti. Sokat voltak együtt. Volt ismerős, barát is aki tudott róluk.
Van aki szerint a családot együtt kell tartani. De nem tudom, megéri mindenáron?
Én most úgy érzem, nincs tovább, vége mindennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!