Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha megtudnád hogy férjed...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megtudnád hogy férjed évekig viszonyt folytatott egy nővel, megbocsátanád?

Figyelt kérdés

Évek alatt 4-5 évet értek. Az szerintem sok idő, közel fél évtized kettős élet. Innen van visszaút, folytatható a házasság?

Húszéves házasság.

2018. jan. 31. 23:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Én nem lennék rá képes. Egyrészt, nem tudhatom, hogy újra megtörténhet-e, vagy sem, másrészt 5 év az rengeteg idő... Ott már akár érzelem is lehetett a dologban, tehát nem csak testi, de érzelmi megcsalás is történt. Egy alkalom betudható a vágyaknak, az még megbeszélhető, orvosolható kitartó munkával, ha mind a két fél szeretné, de 5 év szerintem semmiképp.

Én elválnék, de minimum külön költöznék.

Mindenesetre ha valaki innen folytatja és megbocsájt, vagy legalábbis mindketten tesznek azért, hogy újra felépítsék az egészet a húsz évre való tekintettel, az becsülendő.

Én egyébként - sok megcsalás volt a környezetemben - pont ezért a kapcsolataim azon szakaszában, amikor már biztos lábakon áll az egész, meg szoktam mondani, hogy már a félrelépés gondolatánál szóljon nekem, és szakítsunk, könnyítsük meg egymás helyzetét, mert képtelen lennék elviselni, hogy valaki más kellett helyettem - akár egy alkalomra, akár évekre.

2018. jan. 31. 23:31
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Veled a 20 év miatt van/volt, a másikkal meg azért, mert nyílván szereti. Én ezt gondolnám, aztán természetesen elhagynám még ha belehalnék is, mert ez nagyon megalázó, durva az a 4-5 év!
2018. jan. 31. 23:49
 3/13 anonim ***** válasza:
35%
Mivel nem vagyok idiota, igy nem.
2018. jan. 31. 23:50
 4/13 anonim ***** válasza:
77%

Miutan jol behuztam a ferjemnek nehanyszor es ledobdam a cuccait az utcara vele egyutt,utana termeszetesen megbocsajtanek,amikor mar az uj elettarsammal elek es a volt ferjem messze van.

N

2018. jan. 31. 23:55
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Te vak vagy?
2018. febr. 1. 00:21
 6/13 anonim ***** válasza:

Mindent meg lehet bocsátani. Ha a férjed nem bánta meg őszintén akkor semmi értelme, de akkor sem ha nem tudnál bízni benne.

Ha megbocsátasz akkor benne lesz a pakliban hogy továbbra is csalni fog.

Kapcsolat csak akkor marad ha kölcsönösen elnézitek egymásnak a férelépéseket, de gondolom a kölcsönösségről a férjed hallani sem akar.

2018. febr. 1. 00:41
 7/13 anonim ***** válasza:
57%
A lószaaaart !!!!! Aki szereti a másikat , eszébe sem jut megcsalni .... menjen csak nyugodtan a masik nohoz , mondanam biztos !!!!
2018. febr. 1. 05:17
 8/13 anonim ***** válasza:

Miért kellett lepontozni azokat, akik nem bocsátanák meg? Ennyire fáj, hogy ha valakiről megtudnánk, hogy egy féreg, páros lábbal rúgnánk ki az életünkből, évek ide vagy oda?:D

Én nem nézném el. Azzal az emberrel nem akarok közös életet, aki évekig a pofámba hazudott.

2018. febr. 1. 10:50
 9/13 anonim ***** válasza:

Semmiképpen!

Éb egy 1db félrekrst sem tolerálnék!

2018. febr. 1. 11:48
 10/13 A kérdező kommentje:

Én is úgy gondolom szereti. Sokat voltak együtt. Volt ismerős, barát is aki tudott róluk.

Van aki szerint a családot együtt kell tartani. De nem tudom, megéri mindenáron?

Én most úgy érzem, nincs tovább, vége mindennek.

2018. febr. 1. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!