Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megtudnád hogy férjed évekig viszonyt folytatott egy nővel, megbocsátanád?
Figyelt kérdés
Évek alatt 4-5 évet értek. Az szerintem sok idő, közel fél évtized kettős élet. Innen van visszaút, folytatható a házasság?
Húszéves házasság.
2018. jan. 31. 23:21
11/13 anonim válasza:
Dehogy éri meg mindenáron! Apám 22 év után hagyta el anyát, de csak azért, mert lebukott, akkor meg már minek maradjon... Mint kiderült 11 éve csalta, 3 vagy 4 nőt ismert be (már nem emlékszem).
Anya mikor kezdődött az egész meggyanúsította, persze tagadott mindent... Milliószor megbánta azóta, hogy hitt neki és nem dobta ki akkor a fenébe, még úgy is, hogy én csak 10 éves voltam!
Az ilyen házasságnak rég kukában a helye, nem hogy mentegetni kell!
12/13 anonim válasza:
Az én szüleim 40 év házasság után váltak el. Pedig nem is csalt meg senki senkit, csak elegük lett... Vagyis anyámnak apám vidékmániájából és csicskáztatásából. Mára mindketten megtalálták a maguk párját, 65 évesen. Ha ez nem késő, akkor semmi.
13/13 anonim válasza:
Egyre inkább az a meglátásom, hogy a középkorú jobban kinéző vagy egzisztenciálisan jobb pasik 2 nőt tartanak. Nos, Te mennyire vagy életképes a férjed nélkül? Vezetsz vagy viteted magad? Van pár középkorú nőismerősöm aki nyíltan be is vallja csak azért van a párjával mert már nem tudna (akarna) tömeg közlekedni. Férfi ismerősöm is van aki tudja, hogy csak a fizetése meg az sofőr szolgáltatás miatt érdekből van vele az asszony. Persze fiataloknál már alap a vezetés mindkét nemnél. Én, nő vagyok azt látom egy színvonalas pasiért a középkorú nők bármit megtennének, akár más nővel való osztozkodás is. Még a szak vagy segédmunkás autó nélküli 40-es palik nem találnak maguknak nőt. Kedves Kérdező! Mérlegelj! Te tudod, hogy egy szinten mozogtok-e vagy egyikőtök kinőtte-e a másikat? Ha Te vagy jobban a férjedre szorulva gondold át kapnál-e hasonlót vagy csak az alacsonyabb kategóriákból, akkor maradj vele. Ha viszont fordítva van akkor menekülj, úgyis találsz hasonlót vagy jobbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!