Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Férjem viszonyt folytatott a baráti társaságunkbol egyik nővel egy évig. Allitolag szeret engem mindennel jobban, akkor hogyan szeret?
Ó, még a kérdező a hibás, #1?
Majd ha téged is megcsalnak, akkor is magadban keresd csak az okot.
Állítólag...
Most tedd fel a kérdést. Szeret az aki megaláz és hülyének néz? Ugye, hogy nem is nehéz megválaszolni?
Egy évig nekem is volt szeretőm, pedig szeretem a párom a mai napig, de a havi 1 szex nekem kevés, meg nem magántulajdon az ember, meg nekem sokkal színesebb a szexuális értékrendem is.
Mi férfiak a szexuális vágyat+szerelmet külön tudjuk választani.
Csald vissza te is. 39/F
Én már láttam férfit a szerelméért sírni, (meg olyat is, aki igaz, hogy nem sírt, de nagyon ki volt borulva a szakítástól). Szóval nekem senki ne mondja, hogy egy szerelmes férfi meg tud csalni valakit.
Olyat már inkább el tudok képzelni, hogy nem lehet azzal, akibe szerelmes és azért kezd mással kapcsolatot, akit még lehet, hogy szeret is, de csak szeret, mint egy testvért, nem szerelmes.
Ráadásul egy évig folytatta...Annyi bizonyos, hogy nem szerelmes beléd. (Lehet, hogy a másikba sem. Még az is lehet, hogy soha nem is volt szerelmes.) Persze attól szerethet, mint az anyját, vagy a tesóját. Az a kérdés, hogy te a szerelmére, vagy a szeretetére vágysz? És fel tudod-e dolgozni, hogy más nővel is volt egy évig? Ha igen, semmi gond, de mivel tettél fel kérdést, gondolom nem vagy maximálisan elégedett a helyzettel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!