Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már valakinek hogy a tanárjával összejött vagy csak kalandoztak, titkos viszonyt folytatott?
Én utolsó évben ismertem meg egy tanárt, aki konkrétan engem sosem tanított, csak az iskolámban volt helyettes fél évig. A kérdéseidre válaszolva:
1. Egyszer beszélgettünk egy egész délutánon keresztül és nagyon jól éreztük magunkat. Utána én hívtam el kávézni, tehát mondhatjuk, hogy én kezdeményeztem.
2. 8 év korkülönbség (én 19, ő 27)
3. Onnan vettem észre, hogy bejövök neki, ahogy a szemembe nézett, és, ahogy bánt velem, kissé zavartan és félénken.
Később aztán elmondta, hogy én is tetszettem neki, még azelőtt, hogy beszélgettünk volna, de nem mert kezdeményezni, mert nem tudta, hogy reagálnék. Aztán sokat kávéztunk, én meg elmondtam neki, hogy tetszik, ő is ugyanezt mondta, de mivel nem akartunk bajt, megvártuk azt a 2 hónapot, hogy leérettségizzek, addig alig mert megcsókolni. :) Érettségi után persze szép lassan felvállaltuk egymást, hivatalosan is kezdtünk járni, és soha egyetlen egy megjegyzést se kaptunk, mert mindenki úgy tudta, hogy az érettségi után jöttünk össze.
Remélem segített, hogy leírtam. Sok sikert!
24 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!