Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki folytatott mar kapcsolatot hazas emberrel?
Tudom, hogy baromira erkölcstelen, de en is egy ilyen dolog szelen állok. Viszont nem merek 'belevágni', nincs hozza gyomrom...Legalábbis amig együtt van a novel. Tortenetek/velemenyek? Írhattok privit is!
18/l
Az én barátnőm folytatott viszonyt -- velem.
Sokat szenvedtünk. Együtt vagyunk, gyermekünk is van már.
Ezzel a kérdéssel nem tudom, mit akarsz. Leírtad a te véleményed, elveidet, tartsd magad ezekhez. Úgyis jön többféle elvvel, véleménnyel rendelkező ember, ki ezt, ki azt fog írni.
De ha engem kérdezel, teljesen jól érzed, így kell lennie, hogy ne legyen hozzá gyomrod, tényleg erkölcstelen.
És nem is hiszem, hogy 18 évesen akkorát veszítenél, ha egy ilyet kihagynál. Egy év múlva lehet, normális kapcsolatod lesz egy normális emberrel, aki nem néz kapcsolat mellett mások után.
És igen. Ha az az illető nem képes a jelenlegi kapcsolatában hűséges maradni, kisebb az esélye, hogy veled az legyen majd, ha szakít is jelenlegi párjával.
Nem akarok vele összejönni, nem szeretném, hogy ott hagyja a Nőt miattam.
Nem tudnék beleszeretni amúgy sem.
Itt csak szexuális viszonyról lenne szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!