Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki nem vált el miután kiderült hogy a párja viszonyt folytatott?
ne szenvedjetek, váljatok.
nem is szabadott volna megbocsátani, mert mindenkitől azt hallom, hiába próbálnak őszintén megbocsátani, nem tudnak felejteni, megmérgezi a közös életüket, nincs már bizalom, nincs boldogság.
1-es, kifejtenéd kérlek, hogy ezt pontosan hogy érted? Hogyhogy a megcsalás hatására, nyomására házasodtatok meg?
"Azóta ő is bizonygat, például ennek nyomására házasodtunk meg."
3-as, ezt úgy kell érteni, hogy a férjem akkor még halogatta volna a házasságot, én már készen éreztem magam rá. 7 éve voltunk együtt mikor lebukott hogy viszonya van. Én ekkor persze ki akartam dobni, de ő eljegyzett, hogy így fejezze ki hogy hibázott és bánja, velem akar maradni. Én elhittem hogy ezzel rendbe jöhet minden, így másfél év múlva megesküdtünk. Érted?
Szerintem azóta nincs senkije, érzem hogy rendbe akarja hozni a dolgot, de nem olyan ez mint rég. Bánom hogy hozzá mentem.
Ugyan én nem házasodtam meg, de a páromnak viszonya volt az exxel. Először kiraktam, majd esküdözött, hogy velem akarja folytatni. Adtam még egy esélyt, de sose volt utána ugyanolyan... fél év után szét is mentünk. Próbáltam, de egyszerűen a tudat megmérgezte az eégszet, nem volt már olyan a kapcsolat, elvesztette az ártatlanságát.
29/N
A nők a természetüknél fogva poligám férfiakra akarják a saját beteges, monogám nézeteiket ráerőltetni.Lehet próbálkozni a biológia törvényszerűségeinek megváltoztatásával.Próbálkozzatok génsebészettel!
Látok példát őszinte megbánásra és tök jól elvannak.látszólag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!