Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van aki nem vált el miután...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van aki nem vált el miután kiderült hogy a párja viszonyt folytatott?

Figyelt kérdés
Ez a helyzet most nálunk, azóta folyton bizonygatja mennyire szeret és látom is az igyekezetet a kedvembe jár, segít, telefonját sem nyomkodja soha pedig előtte jellemző volt hogy egèsznap azon lóg. Vannak gyerekeink is, 15 éve vagyunk házasok. Ennek ellenère nagyon nehéz ez a helyzet, és nem érzem magam boldognak. Akkor is megtörtènt, utólag könnyű kapálózni. Megyünk nyaralni is a nyàron, ezzel is szeretné bizonyítani hogy szeret engem, de én teljesen bizonytalan vagyok...Valaki hasonló cipőben?

2018. máj. 15. 11:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam így 3 évvel ezelőtt, de akkor nem voltunk még házasok! Azóta ő is bizonygat, például ennek nyomására házasodtunk meg. Hiba volt. Bár 3 év telt el, nem vagyunk túl rajta. Minden veszekedés alkalmával téma. Nem vagyok boldog, hiba volt a folytatás.
2018. máj. 15. 11:39
 2/9 anonim ***** válasza:
69%

ne szenvedjetek, váljatok.

nem is szabadott volna megbocsátani, mert mindenkitől azt hallom, hiába próbálnak őszintén megbocsátani, nem tudnak felejteni, megmérgezi a közös életüket, nincs már bizalom, nincs boldogság.

2018. máj. 15. 12:05
 3/9 anonim ***** válasza:

1-es, kifejtenéd kérlek, hogy ezt pontosan hogy érted? Hogyhogy a megcsalás hatására, nyomására házasodtatok meg?

"Azóta ő is bizonygat, például ennek nyomására házasodtunk meg."

2018. máj. 15. 12:16
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom bizonygatásul elvette a megcsalt nőt. Előtte akart házasságot a nő,a férfi nem.
2018. máj. 15. 12:28
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

3-as, ezt úgy kell érteni, hogy a férjem akkor még halogatta volna a házasságot, én már készen éreztem magam rá. 7 éve voltunk együtt mikor lebukott hogy viszonya van. Én ekkor persze ki akartam dobni, de ő eljegyzett, hogy így fejezze ki hogy hibázott és bánja, velem akar maradni. Én elhittem hogy ezzel rendbe jöhet minden, így másfél év múlva megesküdtünk. Érted?

Szerintem azóta nincs senkije, érzem hogy rendbe akarja hozni a dolgot, de nem olyan ez mint rég. Bánom hogy hozzá mentem.

2018. máj. 15. 12:33
 6/9 anonim ***** válasza:
értem, köszi, és sajnálom.
2018. máj. 15. 12:40
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan én nem házasodtam meg, de a páromnak viszonya volt az exxel. Először kiraktam, majd esküdözött, hogy velem akarja folytatni. Adtam még egy esélyt, de sose volt utána ugyanolyan... fél év után szét is mentünk. Próbáltam, de egyszerűen a tudat megmérgezte az eégszet, nem volt már olyan a kapcsolat, elvesztette az ártatlanságát.

29/N

2018. máj. 15. 12:57
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

A nők a természetüknél fogva poligám férfiakra akarják a saját beteges, monogám nézeteiket ráerőltetni.Lehet próbálkozni a biológia törvényszerűségeinek megváltoztatásával.Próbálkozzatok génsebészettel!

Látok példát őszinte megbánásra és tök jól elvannak.látszólag.

2018. máj. 15. 22:12
 9/9 anonim ***** válasza:
Remélem az utolsónak semmi baja nem lesz azzal, ha a szerelme poligám nézetek szerint él és a hüvelyét még néhány férfival megosztja. Képzelem...
2018. aug. 8. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!