Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek higgyem el a történetét?
2 héttel ezelőtt pénteken leültünk a barátnőmmel iszogatni pár felest. Az elején viccelődtünt, sokat nevettünk. Aztán mondtam neki, hogy szeretnék kérdezni valamit, amit már szó szerint fél éve nem értek és elég sokszor benne van a fejembe.
2018 januárban van a születésnapom és amit együtt szoktunk tartani a legjobb barátommal.
Ezen az estén az történt, hogy az ünneplés után eljöttünk a társaságtól és 3-an beültünk egy helyre (én a barátnőm és a haver).Aztán úgy volt, hogy a haver nálunk alszik a másik szobában, de aztán mégsem.
Itt a dolog lényege az, hogy a buli után kb. hajnali 4-kor írt a haver a barátnőmnek, hogy minden rendben-e velem és, hogy mi a helyzet. Aztán most jön az a pár mondat, amin fél éve gondolkoztam.
-Haver: Tudod, hogy miért nem akartam ott aludni
-Barátnő: -igen, tudom.
(Ezt a beszélgetést én néztem ki a telefonjából.)
(Tehát ez volt a dolog ami a fejembe motoszkált és most éreztem úgy, hogy rá kell kérdezni erre a beszélgetésre.)
Elmondtam, hogy hogy sajnálom, hogy belenéztem a telefonjába. Felhoztam neki ezt a témát, hogy a haver ezt miért írta neki, és elkezdett úgy zokogni, mint ahogy én még soha nem láttam embert, úgy sírni.
Kérdeztem, hogy mi a baj cicám, mért kezdtél el sírni?
Erre Ő.: El kell mondanom valamit.
Gondolom nem kell részletezni, hogy hogy összeszorult a gyomrom és konkrétan még a világ is elsötétült körülöttem.
Aztán szépen lassan, a levegőt kapkodva elkezdte mondani, hogy 2016 szilveszterén, amikor összevesztünk, akkor a haver átment hozzá és ott aludt.. És, hogy lefeküdtek.
(Mi 2016 október vége óta vagyunk együtt, ugye ilyenkor a következő hónapokban csak ő, és semmi más, karácsonykor bemutatott a szüleinek is, tehát konkrétan dúlt a szerelem, legalábbis részemről.)
Aztán ugye szilveszterkor összevesztünk és azt mondta, hogy a haver amikor átment, akkor rólam beszélt, hogy béküljünk ki. Aztán Ők elkezdtek inni, és a barátnőm azt mondta, hogy nem emlékszik semmire, csak hogy ott aludt. (Ez volt 2 pénteken este)
Másnap telefon, hívom a havert, hogy: -nem akarsz mondani nekem valamit..
Kérdezi, hogy mit..
Mire én: 2016 szilveszter? Mi történt akkor..
Elkezdte mondani az ő verzióját:
Sajnálja, hogy nem mondta el, hogy ott volt, de esküszik, hogy nem történt semmi.
Mert Ő szerinte az volt, hogy Ő valóban átment, de azért, hogy minket kibékítsen és ő ezt Szentül állítja.
Tehát ez a csavar az egészben, hogy nem tudom, hogy kinek higgyek.
Mert a barátnőm, nem emlékszik semmire,csak épp, hogy egy foszlány van meg neki, hogy ez az eset megtörtént.
De a haver meg teljesen az állítja, hogy igen ott volt, de nem volt semmi. (ez a legjobb barátom ugye és az ember ismeri a barátját, ha mondjuk komolyan beszél vagy mondjuk hazudna)
Szóval az egyik nem emlékszik, de állítja, hogy van egy kis foszlány ami szerint megtörtént ez az eset, a másik meg azt, hogy nem volt semmi.
Hölgyek, Urak!
Köszönöm szépen a válaszokat!
1. Kommentelő:Barátnőm mellett maradok, mert nagyon szeretem és minden egyes nap, mióta megtudtam, bocsánatot kér.
2. Kommentelő: Így lesz!
3. Kommentelő: Így fogok tenni ezzel a mocsokkal!
4. Kommentelő: Valóban lefeküdtek, csak a kedves "barátnak" nem volt pofája a szemembe mondani és inkább hajlott afelé, hogy a barátnőm hazudik!
5. Kommentelő: Teljesen igazad van!
6. Kommentelő: Sajnos nem csak egy csók volt.
7. Kommentelő; Teljesen igazad van, egy utolsó szarragó senkiházi!!
8. Kommentelő:Nem lesz több közös buli, mert ha meglátom a mocskot, nem hiszem, hogy tudok majd uralkodni magamon..
9. Kommentelő: Teljesen igaz, de ha látod a Nőn akit szeretsz a megbánást, talán túl lehet tenni magunkat a történtéken.
10. Kommentelő: Sajnos akkor egy cipőben vagyunk, és maximálisan átérzem amit akkor éreztél!
10 vagyok, köszi az együttérzést.
Csak halkan súgom, hogy ebből még lehetnek gondok.
Ha egy nő annyit iszik, hogy nem emlékszik mi történik vele, nem jó jel, és az sem,hogy ilyen állapotban bárkivel lefekhet.
Kívánom, hogy ne így legyen,de nem jó omen.
Nálunk 23 év házasság után fordult elő a vigasztalgatás.
De ha ilyen fiatal lettem volna, házasság,pláne gyerekek nélkül, nem folytattam volna tovább.
De te tudod,lehet hogy megváltozik,kívánom ,hogy ne csalódj benne többet.
De én nem bíznék egyikben se ezek után.
14" melyik nő ismeri be, hogy megcsalt, ha nem csalt meg?
Legalább értelmezd a saját írásod, te kuki!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!