Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Kinek higgyem el a történetét?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek higgyem el a történetét?

Figyelt kérdés

2 héttel ezelőtt pénteken leültünk a barátnőmmel iszogatni pár felest. Az elején viccelődtünt, sokat nevettünk. Aztán mondtam neki, hogy szeretnék kérdezni valamit, amit már szó szerint fél éve nem értek és elég sokszor benne van a fejembe.

2018 januárban van a születésnapom és amit együtt szoktunk tartani a legjobb barátommal.

Ezen az estén az történt, hogy az ünneplés után eljöttünk a társaságtól és 3-an beültünk egy helyre (én a barátnőm és a haver).Aztán úgy volt, hogy a haver nálunk alszik a másik szobában, de aztán mégsem.

Itt a dolog lényege az, hogy a buli után kb. hajnali 4-kor írt a haver a barátnőmnek, hogy minden rendben-e velem és, hogy mi a helyzet. Aztán most jön az a pár mondat, amin fél éve gondolkoztam.

-Haver: Tudod, hogy miért nem akartam ott aludni

-Barátnő: -igen, tudom.

(Ezt a beszélgetést én néztem ki a telefonjából.)

(Tehát ez volt a dolog ami a fejembe motoszkált és most éreztem úgy, hogy rá kell kérdezni erre a beszélgetésre.)

Elmondtam, hogy hogy sajnálom, hogy belenéztem a telefonjába. Felhoztam neki ezt a témát, hogy a haver ezt miért írta neki, és elkezdett úgy zokogni, mint ahogy én még soha nem láttam embert, úgy sírni.

Kérdeztem, hogy mi a baj cicám, mért kezdtél el sírni?

Erre Ő.: El kell mondanom valamit.

Gondolom nem kell részletezni, hogy hogy összeszorult a gyomrom és konkrétan még a világ is elsötétült körülöttem.

Aztán szépen lassan, a levegőt kapkodva elkezdte mondani, hogy 2016 szilveszterén, amikor összevesztünk, akkor a haver átment hozzá és ott aludt.. És, hogy lefeküdtek.

(Mi 2016 október vége óta vagyunk együtt, ugye ilyenkor a következő hónapokban csak ő, és semmi más, karácsonykor bemutatott a szüleinek is, tehát konkrétan dúlt a szerelem, legalábbis részemről.)

Aztán ugye szilveszterkor összevesztünk és azt mondta, hogy a haver amikor átment, akkor rólam beszélt, hogy béküljünk ki. Aztán Ők elkezdtek inni, és a barátnőm azt mondta, hogy nem emlékszik semmire, csak hogy ott aludt. (Ez volt 2 pénteken este)

Másnap telefon, hívom a havert, hogy: -nem akarsz mondani nekem valamit..

Kérdezi, hogy mit..

Mire én: 2016 szilveszter? Mi történt akkor..

Elkezdte mondani az ő verzióját:

Sajnálja, hogy nem mondta el, hogy ott volt, de esküszik, hogy nem történt semmi.

Mert Ő szerinte az volt, hogy Ő valóban átment, de azért, hogy minket kibékítsen és ő ezt Szentül állítja.

Tehát ez a csavar az egészben, hogy nem tudom, hogy kinek higgyek.

Mert a barátnőm, nem emlékszik semmire,csak épp, hogy egy foszlány van meg neki, hogy ez az eset megtörtént.

De a haver meg teljesen az állítja, hogy igen ott volt, de nem volt semmi. (ez a legjobb barátom ugye és az ember ismeri a barátját, ha mondjuk komolyan beszél vagy mondjuk hazudna)

Szóval az egyik nem emlékszik, de állítja, hogy van egy kis foszlány ami szerint megtörtént ez az eset, a másik meg azt, hogy nem volt semmi.

2018. júl. 30. 09:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Igazából tök mindegy melyik verziót hiszed el, ugyanúgy ciki marad a helyzet hármasban. Szóval választanod kell így is úgy is a csaj és a haver között...
2018. júl. 30. 09:32
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem zárd le a történetet magadban, és a barátodat építsd le.
2018. júl. 30. 09:37
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Gondolkozz. A csaj bevallotta, hogy megcsalt. Miert vallotta volna be, ha nem lenne igaz?

Szoval.....dobd a csajt meg a “baratodat” is.

2018. júl. 30. 10:26
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát... Szerintem tök mindegy mi történt, mert ezt a gondolatot már nem fogod kiirtani a fejedből.

Az a kérdés, hogy ha akkor lefeküdtek, azt el tudod e engedni, vagy sem. Ha nem, akkor szakíts velük. Ha el tudod engedni, akkor menj bele a játékba és tégy úgy mintha elhinnéd, hogy nem volt semmi.

Amúgy szerintem szexeltek, különben a haverod minek írta volna a csajnak, hogy tudod miért nem alszok ott... Gondolom megbánta, mint állat, és szeretne a barátod maradni, ezért hazudik.

2018. júl. 30. 10:44
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

A srác persze, hogy tagad... így max a csaj lesz a hibás, nem ő.

Átment beszélni rólatok, aha... meg hogy meg is vigasztalja kicsit, ha már ott van, és kellően leitatta. Nem mondom, hogy a barátnőd ártatlan, de ne hidd, hogy az a haver annyira jó barát. Most komolyan, gondold végig: ti fasírtban voltatok, mit keresett ott? Miért kezdett iszogatni a barátnőddel? Miért aludt ott?

Meg az általad megtalált beszélgetés sem arra utal, hogy annyira nagyon ártatlan lenne a srác.

2018. júl. 30. 12:47
 6/14 anonim ***** válasza:
45%

Nem biztos, hogy lefeküdtek, nem azt mondja a lány, hogy nem emlékszik semmire, de ott aludt a srác? Lehet, hogy elkezdetek smacizni stb de nem akartak, túl részegek voltak, rájöttek, hogy hülyeség stb.

Mindazonáltal neked kell eldöntened, hogy mennyire visel meg ez téged és hogy elfogadod-e így a helyzetet. Ha nem, szakíts.

2018. júl. 30. 12:50
 7/14 anonim válasza:
100%
Szamomra nagyon egyértelmű. Lefekudtek. A barátnőd probal egy picit enyhiteni, hogy nem is emlekszik nagyon, a baratod meg egy sunyi, gyava féreg aki azonnal ment a lepattanora... Dobd ki mindkettőt. En ezt tennem.
2018. júl. 30. 12:52
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettőt dobnám es hidd el utánad még össze is jönnek. Így meg ha szemet hunysz majd egész eletedben gondolkodhatsz a bulikon higy kimerj e menni wcre és kettesben hagyni őket. Ez már el lett rontva. Ha barátnöddel összeveszel akkor se normális ha haverodhoz fut. Ez süllyedő hajó sajnos ahol egyszer egy harmadik nyomot hagyott ott már semmi sem lesz normális!
2018. júl. 30. 13:07
 9/14 anonim ***** válasza:
96%

Nekem olyan làny biztos nem kellene, aki:

1. annyit iszik, hogy nem emlékszik semmire

2. ha iszik, összefekszik bárkivel.

Ezek után már mellékes, hogy melyik történetet hiszem el.

2018. júl. 30. 13:07
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Utolso,egyet kell hogy ertsek.

Kiegeszitenem,olyan barat se kene aki

" megvigasztalja' a baratnomet gond eseten.

A ferjem.is megvigasztalgatta anno a haverja elettarsat..:(

2018. júl. 30. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!