Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek higgyem el a történetét?
2 héttel ezelőtt pénteken leültünk a barátnőmmel iszogatni pár felest. Az elején viccelődtünt, sokat nevettünk. Aztán mondtam neki, hogy szeretnék kérdezni valamit, amit már szó szerint fél éve nem értek és elég sokszor benne van a fejembe.
2018 januárban van a születésnapom és amit együtt szoktunk tartani a legjobb barátommal.
Ezen az estén az történt, hogy az ünneplés után eljöttünk a társaságtól és 3-an beültünk egy helyre (én a barátnőm és a haver).Aztán úgy volt, hogy a haver nálunk alszik a másik szobában, de aztán mégsem.
Itt a dolog lényege az, hogy a buli után kb. hajnali 4-kor írt a haver a barátnőmnek, hogy minden rendben-e velem és, hogy mi a helyzet. Aztán most jön az a pár mondat, amin fél éve gondolkoztam.
-Haver: Tudod, hogy miért nem akartam ott aludni
-Barátnő: -igen, tudom.
(Ezt a beszélgetést én néztem ki a telefonjából.)
(Tehát ez volt a dolog ami a fejembe motoszkált és most éreztem úgy, hogy rá kell kérdezni erre a beszélgetésre.)
Elmondtam, hogy hogy sajnálom, hogy belenéztem a telefonjába. Felhoztam neki ezt a témát, hogy a haver ezt miért írta neki, és elkezdett úgy zokogni, mint ahogy én még soha nem láttam embert, úgy sírni.
Kérdeztem, hogy mi a baj cicám, mért kezdtél el sírni?
Erre Ő.: El kell mondanom valamit.
Gondolom nem kell részletezni, hogy hogy összeszorult a gyomrom és konkrétan még a világ is elsötétült körülöttem.
Aztán szépen lassan, a levegőt kapkodva elkezdte mondani, hogy 2016 szilveszterén, amikor összevesztünk, akkor a haver átment hozzá és ott aludt.. És, hogy lefeküdtek.
(Mi 2016 október vége óta vagyunk együtt, ugye ilyenkor a következő hónapokban csak ő, és semmi más, karácsonykor bemutatott a szüleinek is, tehát konkrétan dúlt a szerelem, legalábbis részemről.)
Aztán ugye szilveszterkor összevesztünk és azt mondta, hogy a haver amikor átment, akkor rólam beszélt, hogy béküljünk ki. Aztán Ők elkezdtek inni, és a barátnőm azt mondta, hogy nem emlékszik semmire, csak hogy ott aludt. (Ez volt 2 pénteken este)
Másnap telefon, hívom a havert, hogy: -nem akarsz mondani nekem valamit..
Kérdezi, hogy mit..
Mire én: 2016 szilveszter? Mi történt akkor..
Elkezdte mondani az ő verzióját:
Sajnálja, hogy nem mondta el, hogy ott volt, de esküszik, hogy nem történt semmi.
Mert Ő szerinte az volt, hogy Ő valóban átment, de azért, hogy minket kibékítsen és ő ezt Szentül állítja.
Tehát ez a csavar az egészben, hogy nem tudom, hogy kinek higgyek.
Mert a barátnőm, nem emlékszik semmire,csak épp, hogy egy foszlány van meg neki, hogy ez az eset megtörtént.
De a haver meg teljesen az állítja, hogy igen ott volt, de nem volt semmi. (ez a legjobb barátom ugye és az ember ismeri a barátját, ha mondjuk komolyan beszél vagy mondjuk hazudna)
Szóval az egyik nem emlékszik, de állítja, hogy van egy kis foszlány ami szerint megtörtént ez az eset, a másik meg azt, hogy nem volt semmi.
Gondolkozz. A csaj bevallotta, hogy megcsalt. Miert vallotta volna be, ha nem lenne igaz?
Szoval.....dobd a csajt meg a “baratodat” is.
Hát... Szerintem tök mindegy mi történt, mert ezt a gondolatot már nem fogod kiirtani a fejedből.
Az a kérdés, hogy ha akkor lefeküdtek, azt el tudod e engedni, vagy sem. Ha nem, akkor szakíts velük. Ha el tudod engedni, akkor menj bele a játékba és tégy úgy mintha elhinnéd, hogy nem volt semmi.
Amúgy szerintem szexeltek, különben a haverod minek írta volna a csajnak, hogy tudod miért nem alszok ott... Gondolom megbánta, mint állat, és szeretne a barátod maradni, ezért hazudik.
A srác persze, hogy tagad... így max a csaj lesz a hibás, nem ő.
Átment beszélni rólatok, aha... meg hogy meg is vigasztalja kicsit, ha már ott van, és kellően leitatta. Nem mondom, hogy a barátnőd ártatlan, de ne hidd, hogy az a haver annyira jó barát. Most komolyan, gondold végig: ti fasírtban voltatok, mit keresett ott? Miért kezdett iszogatni a barátnőddel? Miért aludt ott?
Meg az általad megtalált beszélgetés sem arra utal, hogy annyira nagyon ártatlan lenne a srác.
Nem biztos, hogy lefeküdtek, nem azt mondja a lány, hogy nem emlékszik semmire, de ott aludt a srác? Lehet, hogy elkezdetek smacizni stb de nem akartak, túl részegek voltak, rájöttek, hogy hülyeség stb.
Mindazonáltal neked kell eldöntened, hogy mennyire visel meg ez téged és hogy elfogadod-e így a helyzetet. Ha nem, szakíts.
Nekem olyan làny biztos nem kellene, aki:
1. annyit iszik, hogy nem emlékszik semmire
2. ha iszik, összefekszik bárkivel.
Ezek után már mellékes, hogy melyik történetet hiszem el.
Utolso,egyet kell hogy ertsek.
Kiegeszitenem,olyan barat se kene aki
" megvigasztalja' a baratnomet gond eseten.
A ferjem.is megvigasztalgatta anno a haverja elettarsat..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!