Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legpofátlanabb megcsalás amit eddig átéltél vagy hallottál? Leírod a történetét?
a volt férjem akkor jött elő a "csináljunk gyereket" szöveggel, amikor már egy hónapja húzogatta a szeretőjét. és nem csak szövegelt, nem is védekeztünk.
a gyerek szerencsére nem fogant meg, elváltam tőle, éppen 3 éve.
(azóta újra férjhez mentem, és egy 8 hónapos gyönyörű kisfiú anyukája vagyok... az élet kárpótolt:))
Budapest belvárosban élő erdélyi férfi - magyar lány
Két lány + egy fiúgyermek mellett a férfi gond nélkül jár k.rvázni és a nő mos főz a férfire, mert ő lopja haza az adózatlan forintokat és tartja el a családját.
Ha magára maradna a nő a három gyerekével, ugyanolyan alkoholista lenne belőle, mint az anyja volt.
A szomszédom a férjével fizettette ki a plasztikai műtétjét a gyerekek után. A pasi postás, szóval nem farzsebből fizetett.. Aztán a nő egy általánosiskolai osztálytársammal csalta a postást (most esett le, hogy milyen ironikis, hogy most a postást csalják).
Meg hallottam, hogy csomó midenki átment rajta, de ezt az egyet biztosan tudom az osztálytársam miatt. Amúgy kb 25 év lehet köztük.
Egyik haverom mesélte, hogy a baráti társaságában volt egy pár, a nő orvos volt, a vőlegénye meg valami üzletkötő/területi képviselő.
A csávó minden éjjel, amikor a menyasszonya ügyelt a kórházban, elment kúrni egy "lánybarátjához", aki egyébként tisztában volt a helyzettel (na, ő is megéri a pénzét).
Ez ment vagy egy évig és úgy bukott ki a dolog, hogy már megvolt az esküvő időpontja, de pár hónappal előtte benyomta az unalmast a csávó, hogy ő nem akar nősülni.
Persze először ment a terelés, hogy még bizonytalan, nem tudja elkötelezni magát, stb., ekkor még megértő volt a nő, próbált neki segíteni, de aztán bevallotta és szakítottak.
Kollégám.
Egyik csaj a munkatársra rá volt szállva. Mikor megműtötték a férjét, elég nehezen viselte, hogy ápolni kellett két napig!, és ő ez után nem tud rá férfiként tekinteni. Már ez se semmi azért, ha belegondolsz... A munkatársnak nem kellett egyébként.
Ez a kedves kolléga szidta legnagyobb hangon a csajt, hogy mekkora repedt sarkú. Aztán kiderült, hogy egy éve kúr félre a felesége mellett, akinek nőgyógyászati problémái vannak, ezért "már nem olyan a szex". Miközben a felesége megszakadt két munkahelyen, hogy mindent ki tudjanak fizetni, ő egy kiscsajt kúrogatott.
Aztán azzal védekezett, hogy "nem tehet róla, a csaj kezdett ki vele, és nem tudott már ellenállni, beleszeretett". Ehhez képest pár hónap múlva már őt is csalta...
A férjemnek volt egy dugi telefonja, amit csak azért tartott fenn hogy a szeretőjével tartsa rajta a kapcsolatot. A telót amikor itthon volt, a fürdőben dugdosta előlem, a beépíthető mosdókagyló pereme alatt...egészen addig amíg sötétben tusoltam és a telefon nem kezdett el csörögni. Világított a kijelzőtől az egész mosdó alja.......
Tudod a mai napig fel nem fogom hogy a férjem szeretőjének, aki több gyerekes férjes anya, miért kellett az én férjem...
Egy illeto noszemely,ketgyerekes,az elettarsa haverjaba zugott bele,meg fiatalon.26 volt,mikor sikerult meg duxgatnia magat a nala 17 evvel idosebb,szinten ketgyerekes hazasemberrel.Beszelgetes,es az orkutyanak moslekhordas cimen jarkalt le a pasashoz,sokszor az egesz ejszakat az orbodeban toltotte vele.A kis gyerekei kozben otthon aludtak egyedul,mert a parja ejjel dolgozott.
De volt amikor akkor is lement,mikor otthon volt,mint egy bagzo szuka.A parja kizarta a lakasbol,ott konyorgott hajnalban a lepcsohazban ,hogy engedje be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!