Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legpofátlanabb megcsalás amiben részetek volt?
Figyelt kérdés
Pl szomszéd szobában a pasitok és közben mást szoptatok le. Vagy bárban mellettetek ülő ismerősnek fogdostátok a farkát nadrágon keresztül, miközben a párotok veletek szemben ült. Ilyesmikre vagyok kíváncsi. Ezek megtörtént esetek, közvetlen környezetemből.
Másik fél is írjon, akivel megcsaltak valakit.
2015. júl. 23. 16:03
1/9 anonim válasza:
Bnőm lefeküdt az akkor legjobb barátommal 23F
2/9 anonim válasza:
Hogy a szüzességemet a barátnőm anyja vette el...
3/9 anonim válasza:
Egy lagziban a barinőm anyját és húgát egyszerre ujjaztam.
4/9 anonim válasza:
A feleségem 40. születésnapi buliján kivertem az öccsének a konyhában, bele a tejszínes joghurttortába.
5/9 anonim válasza:
Anyósom unokaöccse a lányunk keresztelőjén szopott le a sekrestyében.
6/9 anonim válasza:
Főnököm felesége a céges családi napon szopott le.
7/9 anonim válasza:
A nászutunkon kinyaltam a recepciós lányt.
8/9 anonim válasza:
Leszoptam a Krav Maga edzőt, miközben a bnőm kint várt a kocsiban. De sajnos lebuktam mint a cica, mert tejfölös maradt a szám széle.
9/9 anonim válasza:
Egyszer kivertem Whoopi Goldbergre miközben a csajom a szomszéd szobában aludt. 19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!