Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha megcsalt a szerelmem?
Ha sikerül lépni, akkor már kicsivel könnyebb lesz.
Lényeg az, hogy ilyen emberrel nem szabad tervezni mert ugyanúgy fog csalni,hazudni mint eddig.
Fontold jól meg, hozz egy döntést és ahhoz tartsd magad még akkor is ha ígérget fűt s fát.
Foglald el magad valamivel. Új hobby, tanulj valamit...
Őrizd meg méltóságodat és ne engedd hogy földbe tiporjon valaki aki nem képes viszonozni mérhetetlen szerelmedet.
#6 nem kell mindenkinek egyetérteni a nyitott kapcsolat fogalmával és ezért el sem kell ítélni a kérdezőt. Ő nem az a fajta, aki fűvel fával és akinek nem számít hogy a párja hűséges-e vagy mindenféle nőcskével összefekszik.
Vannak olyan emberek akik még régimódiak...
#6os. Abban igazad van,hogy nem ő volt az első. De ő az egyetlen! Amióta együtt vagyunk,még csak beszélgetni sem beszéltem más férfiakkal,nemhogy egyéb kapcsolatba kerüljek valakivel. Én ha szeretek valakit,teljes szívemből szeretem és eszembe sem jutna mással lefeküdni. Még képes vagyok a büszkeségemet is elveszíteni,csak hogy megtartsam. Sajnos nagyon gyenge vagyok ilyen téren. Pedig nem vagyok se csúnya,se a természetem nem elviselhetetlen és tudom,hogy lehetne olyan ember az életemben aki megbecsülne,de nekem mégsem kell más.
Köszönöm a többieknek a válaszokat,igazatok van,bármennyire is fáj most az igazság.
"Nem szexelünk."
"Tagadja."
Nos, felejtős. Azon talán még lehetne segíteni, hogy többet legyetek úgy együtt, de a tagadás már egy 2. hazugság a megcsalás után. Ha már megcsinálta, akkor vállalja is fel. Tudja, hogy van rá bizonyítékod? Ha igen, akkor még hülyének is néz, és nem mer szembenézni a dolgokkal.
Tudom, hogy még fiatalnak számítok, de én azt mondom, hogy nem érdemes vele tervezni...
21/L
Minden ember önző. Ő azért van veled mert marha kényelmes neki így! Ezt szereti!
Jelen esetben te meg azt vizsgáld meg, hogy miért ragaszkodsz egy olyan emberhez aki ilyen színten tojik a fejedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!