Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a szerelmem?
Ez egy hülye lotyó! Keress vmi normális, tisztességes lányt és hagyd az ilyen kurv@kat!
21/L
Basszus, mi a kérdés? Most mondjam azt, hogy nem csalt meg? Ő már válaszolt, nem???
Amúgy te írtad azt, hogy a haver elmondta neked és a barátnőd nem haragudott rá?
És mit rontottál el? Nem tudom, ezt kérdezd meg tőle, és gondold át. Ha nem egy ku...rva, lehet hogy elrontottad, talán nem törődtél vele, megaláztad, de az is lehet, hogy egy gerinctelen nő, aki annyira se képes, ha már mást szeret, hogy előbb szakítson mielőtt szétteszi neki a lábát.
Ha szakítottatok, akkor -ha csak pár óráig is- de szabad és független volt. Tehát szerintem nem nevezhető megcsalásnak, de tény, hogy lefeküdt valaki mással, szóval neked kell eldöntened, ezek után akarod-e még a ezt a kapcsolatot vele. Nem tudom,de én úgy vagyok vele, hogy ha a szakítás okkal volt, tehát bármennyire is fáj, én egy szakítás után nem kezdenék újra egy kapcsolatot sem. Tanulság: ha összevesztek, attól nem kell rögtön szakítani, ha úgy érzitek, hogy még helyrehozható a kapcsolat és van esélyetek.
18/L
normálisabban is feltehetted volna.ez meg hülyeség h akkor pont szabad volt,meddig 1 naspig?és rohant máshoz?
keress mást magadnak,és örülj h kiderült,ilyen emberre ne pazarold az idödet,nem adja neked vissza senki!
(tapasztalat)
Két lehetőség van:
-Valamit tényleg elrontottál,valami hiányzott a kapcsolatotokból,
-Ő egyszerűen ilyen,egy gerinctelen,szemét csaló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!