Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez egy picit aberállt, nem? N

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez egy picit aberállt, nem? N

Figyelt kérdés
Elöljáróban etikailag tudok mindent,nem erről szól a kérdésem.Szóval adott a pasi,aki nős már vagy 15 éve.Valahogy összekeveredtünk,mennek a napok,most van 1 éve hogy elkezdődött minden.Én inkább testileg vagyok ebben benne,ő érzelmileg is talán.Kiszámolta tavaly melyik nap kezdődött a dolog.Szerinte most van az 1 éves évfordulónk,ami különleges nap marhára szerinte,és ez egy nagyon fontos nap :D Egy pici ajándékot akar majd adni eme nemes ünnep alkalmából.Felhozott régi emlékeket,megmutatta miket őrzött meg tőlem,stb.És ezt amint látom, komolyan .Szerintem ez beteges.Együtt élek valakivel,van családom,és egy mellékszereplővel ilyet csinálok ? Nincs tabu köztünk,mindketten tudjuk miért vagyunk ebben benne,nem értem minek az ilyen hülyeség ?
2018. júl. 22. 10:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
0%

Estemben mindketten házasok vagyunk. Megbeszéltük hogy csak a szex miatt vagyunk együtt. A barátnőm mondta hogy a korábbi szeretőjével azért szakított mert kezdett többet érezni mint puszta szenvedély.

Elmondtam neki hogy szeretem a páromat, nem akarom megbántani. Mondtam azt is hogy rendszeresen lefekszünk egymással, szóval nem ködösítettem mint a legtöbb szeretői viszonyban szoktak hazudozni. Hogy nem is beszélnek, külön szoba, szex zéró, csak a vagyon s a gyerek miatt vannak együtt. Ehhez nekem nincs gyomrom. Ha így jó akkor csináljuk, ha nem jó akkor bye-bye.

Megbeszéltük hogy ha a kapcsolatunk a párkapcsolat rovására megy akkor szakítunk.

Ennek ellenére elkezdett féltékenykedni a páromra, többször sírt is miatta, hogy megint azon jár az esze hogy együtt alszunk és hogy megölelem stb.

Ezzel vége is lett a kapcsolatunknak, nem akarom hogy a párkapcsolatom tönkremenjen.

2018. júl. 23. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!