Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm hétvégén be akar rúgni a barátnőjével nekem ez egy picit nem tetszik ?
Jövőhéten nagyon sok vizsgája lesz, egész héten tanul,és azt mondta, hogy muszáj előtte kikapcsolódnia, amit meg is értek, de picit rosszul esik, meg frusztrál, hogy be fog rúgni a hétvégén, és elmennek diszkóba.
igaz, hívott engem is, csak sajnos több km választ el egymástól minket, meg ráadásul sajnos dolgoznom kell, meg amúgy se szeretek eljárni bulizni, és szétcsapni magam nem vagyok már az a fajta, kinőttem.
nem lenne semmi gond, ha a barátnőjével beülnének valahová inni, de ez hogy elmennek és a buliba befognak rúgni...
Féltem.
Hogy legyek nyugodtabb? vagy ez normális ilyenkor?
4 hónapja vagyunk együtt.
Menjen csak.
Baja nem lesz. Megcsalni nem fog. Bízz benne
Nem értem, miért van itt ennyi szentfazék... Én tolerálom, ha valaki nem szeret bulizni, inni, nem közelező, és tiszteletben tartom. De az, hogy attól már aljadék szaremberré válik valaki, hogy szeret discoba járni, és inni... Na nekem ettől nyílik a bicska a zsebemben.
Én semmi kivetnivalót nem látok ebben, hogy a barátnőd fiatalon szórakozni akar.
A direktbe berúgás talán túlzás, nehogy rosszul legyen, de a többi része normális.
Nyilván nem pasit fogni megy...
De itt a gyakorin csak a mozi, színház, könyvtár az elfogadott szórakozás....
- Hívott téged is
- Nem kell félteni, mert ott lesznek a barátnői, nem egyedül megy
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!