Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátnőm hétvégén be akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm hétvégén be akar rúgni a barátnőjével nekem ez egy picit nem tetszik ?

Figyelt kérdés

Jövőhéten nagyon sok vizsgája lesz, egész héten tanul,és azt mondta, hogy muszáj előtte kikapcsolódnia, amit meg is értek, de picit rosszul esik, meg frusztrál, hogy be fog rúgni a hétvégén, és elmennek diszkóba.

igaz, hívott engem is, csak sajnos több km választ el egymástól minket, meg ráadásul sajnos dolgoznom kell, meg amúgy se szeretek eljárni bulizni, és szétcsapni magam nem vagyok már az a fajta, kinőttem.

nem lenne semmi gond, ha a barátnőjével beülnének valahová inni, de ez hogy elmennek és a buliba befognak rúgni...

Féltem.

Hogy legyek nyugodtabb? vagy ez normális ilyenkor?

4 hónapja vagyunk együtt.

2018. máj. 31. 07:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
75%

Mert a pasis este rendben van, de a csajos már nem oké? Hívott téged is, ki akar kapcsolódni. Teljesne megértem, nekem is van, hogy sok már az egyetem (nehéz szakon vagyok) és muszáj kiengednem a gőzt, hogy utána tudjak a tanulásra koncentrálni. Nekem ugy tűnik, inkább atyáskodsz/ birtokolni akarod, nem párként tekintesz rá.

23/N

2018. máj. 31. 10:14
 12/17 anonim ***** válasza:
21%
Nekem nem kéne olyan pár, akinek az ivás jelenti a kikapcsolódást, mert én sem vagyok ilyen. De őt te választottad, gondolom...
2018. máj. 31. 10:59
 13/17 anonim ***** válasza:
61%

Semmi baj nem lesz, teljesen normális dolog és téged is elhívott, barátnőjével megy, nincs mitől féltened.

#7 teljesen egyetértek. Én sem értem, hogy mire jó ez, hogy primitív aljadéknak bélyegeznek embereket, mert eljárnak szórakozni, inni, bulizni? Soha senkit nem szóltam le azért, mert ő a kikapcsolódásnak ezt a formáját nem szereti.

2018. máj. 31. 13:28
 14/17 anonim ***** válasza:
65%

Miért lenne valaki aljadék, mert néha szeret szórakozni, máshogy, mint te? Úgy havonta igénylem én is, hogy csak a barátnőimmel legyünk 4-en, eszegessünk, iszogassunk aztán elmenjünk valami táncos helyre, addig a barátom találkozik az ő haverjaival. Szerintem ez így egészséges.

Hagyd csak.

2018. máj. 31. 14:16
 15/17 A kérdező kommentje:

én nem mondom neki, hogy ne menjen, érezze jól magát, csak féltem.

valaki rányomul ilyenek.

2018. máj. 31. 18:13
 16/17 anonim ***** válasza:
Disco a szinglik helye tobbynire, nem kell csodalkozni ha ala nyulnak stb.. majd en is ezt csinalom..
2018. máj. 31. 19:41
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem kell félni. Kicsit lazít. K.va dolog a vizsgaidőszak. Tudom. Bár, én közben nem buliztam. De mire letudtam az egészet teljesen kicsavart a sok tanulás.
2018. máj. 31. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!