Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez egy picit aberállt, nem? N

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez egy picit aberállt, nem? N

Figyelt kérdés
Elöljáróban etikailag tudok mindent,nem erről szól a kérdésem.Szóval adott a pasi,aki nős már vagy 15 éve.Valahogy összekeveredtünk,mennek a napok,most van 1 éve hogy elkezdődött minden.Én inkább testileg vagyok ebben benne,ő érzelmileg is talán.Kiszámolta tavaly melyik nap kezdődött a dolog.Szerinte most van az 1 éves évfordulónk,ami különleges nap marhára szerinte,és ez egy nagyon fontos nap :D Egy pici ajándékot akar majd adni eme nemes ünnep alkalmából.Felhozott régi emlékeket,megmutatta miket őrzött meg tőlem,stb.És ezt amint látom, komolyan .Szerintem ez beteges.Együtt élek valakivel,van családom,és egy mellékszereplővel ilyet csinálok ? Nincs tabu köztünk,mindketten tudjuk miért vagyunk ebben benne,nem értem minek az ilyen hülyeség ?
2018. júl. 22. 10:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Érzelmi zsákutca vagy, és ő is legfeljebb csak egyirányú utca.
2018. júl. 22. 10:29
 2/11 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha ezt vele beszélnéd meg, és nem velünk?
2018. júl. 22. 10:31
 3/11 A kérdező kommentje:
Miért is jött létre ez az oldal ?
2018. júl. 22. 10:40
 4/11 anonim ***** válasza:
4%

Akkor ennyit arról, hogy mindig a férfiak az érzelemmentes ösztönlények, a nők pedig a naiv szerelmesek akik mindig ki vannak használva.

Amúgy meg nem aberralt. Egy év után pont az lenne fura, ha puncin kívül semmi egyebet nem látná benned.

2018. júl. 22. 10:42
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

De figyelj, erre most mit lehet mondani? Persze, nem ebben egyeztetek meg, meg nem volt korrekt, meg ilyesmi, de egyrészt te se vagy azzal, hogy nem neki mondod, hanem nekünk, másrészt egy ilyen helyzetben ne beszéljünk korrektségről.

De ha ennyire választ szeretnél kapni: Úgy gondolom, hogy igazad van, ez aberrált. Legalább annyira, mint a kapcsolatotok.

Üdv.: 2

2018. júl. 22. 10:45
 6/11 anonim ***** válasza:
55%

Aberralt az a no aki ingyen punanikent nos pasi ala fekszik

Beteg aberralt aki csak testi kapcsolatot hazudik maganak hogy igy vedje magat

Ne feled egyszer te leszel akit csalnak

2018. júl. 22. 10:49
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Még szerencse, hogy te bátor, önmegvalósító, cseppet sem "aberállt" nő vagy, aki nős pasi farkán pörög.

Most komolyan, mit vársz? Hogy megerősítünk a te vélt, erkölcsileg magasabbrendű pozíciódban, hogy "jaj, hát persze, hogy igazad van, cuncikám, te csinálod jól, hogy te csak testileg vagy ebben benne"?

2018. júl. 22. 10:57
 8/11 anonim ***** válasza:
86%

Aki csak testileg van benne az ingyen prosti.

Aberalt helyzet

2018. júl. 22. 12:31
 9/11 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem te vagy aberrált, mert pusztán a testiségert csalsz.

Sokkal elfogathatób az, ha valakinek hiányzik a szeretet és a törődés, de nem akarja a párját bántani , elhagyni,mert az mondjuk tönkretenné.

2018. júl. 22. 13:22
 10/11 anonim ***** válasza:
62%
Az en szeretom DETTO ugyanez, o is mar kiszamolta napra pontosan h mikor lesz az elso evfordulonk szamomra ennek meg zero jelentosege van. Ez nem abberacio, ez szerelem. Nalunk en vagyok a hazas, es ugyan az irantam valo rajongasa, ragaszkodasa reszemrol nem kolcsonos, sosem ereztetnem vele mert sosem bantanam meg erzelmileg (sem).
2018. júl. 22. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!