Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Normális, hogy picit fáj?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy picit fáj?

Figyelt kérdés
Fél évig együtt voltam egy férfival, de 1,5 hónapja én szakítottam vele, mert úgy éreztem szörnyen eltávolodott tőlem és ennek hatására én is ő tőle. Annak tudtam be, hogy nem vagyunk egymásnak valóak, így jobb mindenféle anyázás nélkül elvállni, békében. A kapcsolatot néhanapján tartjuk, épp minap ittunk meg egy kávét és beszélgettünk egy kicsit. Mesélt egy új barátnőről, akinek őszintén bevallom örültem is. Egészen addig, amíg fel nem tettem azt a kérdést, hogy na és mióta tart? A válasza pedig november volt, amikor még mi javában együtt voltunk. Kicsit megbántva érzem magam, hisz emiatt nem működött a kapcsolatunk és neki fel sem tűnt, hogy ennyire egyszerűen elárulta, hogy megcsalt.
2017. febr. 25. 21:18
 1/10 anonim ***** válasza:
4%

"hisz emiatt nem működött a kapcsolatunk"

ki kell hogy ábrándítsalak, de nem emiatt nem működött, ti tettétek tönkre a kapcsolatotokat, nem ápoltátok, az, hogy ő másnál keresett vígaszt, az csak ennek a mellékterméke

tudod kislány, ha a kapcsolat jól működött volna, akkor se megcsalás nem lett volna, se a kapcsolatnak nem lett volna vége.

2017. febr. 25. 21:21
 2/10 A kérdező kommentje:
szerintem így 33 évesen ne nevezz kislánynak :D
2017. febr. 25. 21:23
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem o valoszinuleg nem vette ezt rendes kapcsolatnak, ahol tenylegesen egyutt vagytok, hanem csak talalkozgattok, aztan kesz, es mellette massal is ugyanezt csinalta.
2017. febr. 25. 21:24
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Nem a kor alapján ítéljük meg az embereket, hanem az értelmi szintje alapján hogy mennyire érett az illető. :)
2017. febr. 25. 21:28
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez szánalmas húzás volt,nem hiszem hogy olyan hülyének nézett, hogy azt hitte nem tudsz számolni. Gondolom ez fáj. Ne beszélj vele többet, ne kávézgass, és reméljük túlteszed magad ezen.Lehet gyorsabban,mint gondolnád.
2017. febr. 25. 21:33
 6/10 anonim ***** válasza:
52%
Ha a nő csalja a férfit majd akkor is azt irjátok,hogy ha működött volna nem csalta volna meg.
2017. febr. 25. 21:35
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy ilyen férfiért nem kár. Jobb, hogy kiderült, mi lett volna ha éveket pazarolsz el egy ilyen fąsz miatt.
2017. febr. 25. 21:36
 8/10 anonim ***** válasza:
6:Akkor is azt írnám, sőt írtam már.
2017. febr. 25. 21:37
 9/10 anonim ***** válasza:

Egyébként félretéve a stílust, abban igaza van, hogy ha működött VOLNA, akkor nem csalta volna meg..

De nem működött, -és ő ezt a módot választotta- ez van.

Másrészt meg minek sírni olyan után, aki ahelyett, hogy rendbe akarta volna veled hozni, inkább mással kezdett kapcsolatot? Nyilvánvaló, hogy nem voltál eléggé fontos neki.

Lehet, hogy kemény és fáj a dolog, de nézz szembe vele, mert így fogsz túljutni rajta...

És a következő meg lehet fontosnak tart majd, és működni fog, mert tesz érte ő is.

Én azt mondom, az ilyet ne bánd. Lesz jobb.

2017. febr. 25. 22:47
 10/10 anonim ***** válasza:

Az ilyen emberért(?) valóban nem kár.

Örülj, hogy megszabadultál tőle!

2017. febr. 26. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!