Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Vajon jól éljük az életet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon jól éljük az életet?

Figyelt kérdés
Azon agyaltam hogy vajon jól éljük e az életet... Vajon tényleg az a normális hogy 1 embert szeretsz és holtodiglan holtodiglan és ha romlik a kapcsolat akkor mindent megprobalunk és már nem lesz ugyanolyan de benne maradunk mert ez így helyes hisz a kapcsolatra a házasságert tenni kell. De mi van ha ez nem is így igaz? Mi van ha az lenne a normális h mindent csak addig csinálunk míg örömet okoz míg könnyed míg feltölt és ahogy valami lehuz és energiát nyel el akkor lépünk és mást választunk. Miért Kell leelni az életünket 1 ember mellett? Mi lesz ha az utolsó pillanatban megbanjuk hogy nem éltünk igazán hogy nem voltunk 120szor szerelmesek ha csak egyszer éltük át azt a forró szenvedélyt amivel megbabonazza az embert a szerelem. Mi van ha úgy kellene élni hogy 2 emberben megindult a szikra akkor megy a szíve után és addig csinálja amíg jó neki. Miért kell gyotrodni egy rossz kapcsolatban azzal a jelszóval hogy majd megjavitjuk majd helyrehozzuk meg alkalmazkodni KELL. Mi lenne ha kompromisszumok nélkül élnénk? Azt választanak akivel elindul a kémia. És addig csinálnánk amíg mindenkinek jól esik..
2018. júl. 16. 13:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Mindenki mashogy eli az eletet, en spec -mostmar-azt vallom h valas helyett probaljuk menteni a menthetot (ha meg szeretjuk egymast) es probaljunk dolgozni rajta, mert minden kapcsolatban vannak hullamvolgyek-csak mas jelleguek. Amig nincs extrem eset, alkohol, drog,csaladi eroszak, szerencsejatek....akkor en megprobalom mar csak azert is mert ha folyton elvalok a vegen nem oregszem meg senkivel.

Itt nem a szinglisegre gondolok megoregedes alatt hanem azt h latjuk egymast huszonevesen es 50 evesen peldaul. Szoval nincsenek idealis hazassagok (az enyem sem az).

Egy emberrel szexelni egy eleten at? Ez a resze thanks but no thanks. Ezt a verziot nem tudom elkepzelni es ez a minta nalam nem mukodokepes, tobbek kozt azert mert halal ertelmetlennek tartom-ehhez szamomra rovid az elet.

2018. júl. 16. 14:25
 12/19 anonim ***** válasza:
Van logika abban, amit elő vezettél, de hidd el abban is, akik nem így akarnak élni, lehetne sorolni az érveket pro és kontra....de kipróbálnék mondjuk egy kommunát 😀
2018. júl. 16. 14:35
 13/19 anonim ***** válasza:
90%
"Nem volt sose jó a házasságunk csak illúziókat kergettem" - csak gratulálni tudok, hogy erre vállaltál 3 gyereket is... 3 lelki nyomrékkal + veled és a férjeddel ismét több lett a világ.
2018. júl. 16. 14:37
 14/19 anonim ***** válasza:
69%

Nincs semmi probléma, elválsz, és kész. Csak a három gyereket kell még lepattintani a búsba, mert ők is qrvára fognak akadályozni, hogy azt csináld, amit akarsz, és minden héten másba legyél szerelmes. A legjobb, ha otthagyod őket az apjuknak.

Te fizeted a gyerektartást, aztán a fizetésed feléből ügyesen elköltözöl és megélsz, és olyan életed lesz, amilyet akarsz. Csak annyi a titka, hogy ha ezt nem napi 20 óra munkával tervezed tölteni, akkor minden dugásért kérj legalább egy tízezrest.

Amúgy egész biztosan sorba fognak àllni nálad a pasik, hisz mindenki vágyálma egy 35 éves, elvált, három gyerekes anya, akinek zsiroskenyér-gondjai vannak.

2018. júl. 16. 15:07
 15/19 anonim ***** válasza:
81%

"Nem volt sose jó a házasságunk csak illúziókat kergettem"

Akkor nem a házassággal, a holtodiglan holtomiglannal van a gond, mint az eredeti kérdésben, hanem egyszerűen nem tudtál választani.

De ne érezd magad egyedül, a legtöbb ember megalkuszik és reméli, hogy a kakából is szép házat lehet építeni. De az eltelő évekkel senki nem számol, amikor elfogy az energiája az embernek és már nincs több szufla küzdeni az elemek ellen.

Őszintén szólva a kapcsolatot azért kell ápolni, hogy ne romoljon. De kb. minden kapcsolatra ez a jellemző. A gyerek-szülő, a barátok, a szerelmek, munkatársi... MINDEN kapcsolatba energiát kell fektetni, ha azt akarod, hogy működjön. Tehát kár azon keseregni, hogy minden elromlik...

Nem kell leélni az életünket egy ember mellett! Sőt ha rosszul választottál be kell ismerni, hogy anno megalkudtál, és ezt eddig bírtad. Legközelebb meg már nem belebonyolódni egy olyan kapcsolatba ami elve nem tett boldoggá.

Az életed akkor éled jól, ha fejlődsz. A hibákat elkövetted, de ha tanulsz belőle, akkor tudsz korrigálni.

Én elve nem horgonyoztam volna le egy olyan ember mellett, ahol kilóg a lóláb. Nem mondom, hogy kompromisszumok kellenek egy kapcsolathoz... de sosem érzem azt, hogy megalkudtam volna. Nem kell feladni önmagam, lemondanom a jó dolgokról. És a másik fél úgyanúgy néha lemond a javamra dolgokról.

Ha őszintén meg tudjátok beszélni a dolgokat, és ahhoz tartjátok is magatok, akkor minden megvan egy boldog kapcsolathoz. De ott ahol nem hallgatnak meg, ahol nem lehet beszélni, és haladni, ott eleve esélyed sem volt a happy end-re. Szóval a jövőben nem félj kényes témákat elővenni, és nyíltan beszélni a dolgokról. Ha tudsz a másik féllel kommunikálni nyíltan, akkor biztos, hogy megnyerted a lottót vele Ha nem, vagy furán reagál, vagy kitér... szóval ez nem működik, akkor bármilyen jó is, akkor sem lesz ebből boldogság.

Ennyi minden tapasztalatom amit át tudok neked adni.

2018. júl. 16. 15:17
 16/19 A kérdező kommentje:
Igen azt már én is tudom h mit nem kellett volna és mit igen de sajna a múltat megvaltoztatni nem tudom. Minden döntésem Z akkori legjobb tudásom szerint hoztam. Mai fejjel már nem tenném meg. Nem állnék össze vele sőt. Meg tudnám mondani apillanatot mikor fel kellett volna állni és azt mondani hogy ennyi. De nem tudtam nem hittem el hogy egyedül is életképes vagyok. Anyosek is csak ebben erősítették meg. A szüleimre nem számítható. 19 évesen léptem le otthonról... Tudom hogy rossz döntéseket hoztam de a gyerekeiket igyekszem úgy nevelni hogy érezzék bármit tesznek mellettük leszek. Nekem senkim nem volt aki azt mondta volna h gyere beszélgessünk. Most megprobaljuk új alapokra helyezni a házasságunk. Ha hajlandó változni és tud is akkor lehet hogy még menthető
2018. júl. 16. 16:13
 17/19 anonim ***** válasza:

A tapasztalat az, hogy onnan már szinte lehetetlen visszahozni, amikor egyik fél kimondja, hogy vége.

Az a része érdekes, hogy egyáltalán érdemes-e. Nem maradt szeretet, tisztelet, barátság: Nincs meg az alap, amire építeni tudsz. Van, hogy a válás a jó döntés.

De elég sok minden van még aközött, hogy vele maradsz, vagy 120-szor leszel szerelmes, és farokról farokra repkedsz.

Kezdve azzal, hogy válás után is háromgyerekes családanya vagy, ezen már az ég világon semmi nem vàltoztat, és nem teheted meg, hogy ennyire szabados életet élj. Te már nem vagy csak addig fogod ezt csinálni, amíg kedved van és jól esik.

2018. júl. 16. 16:22
 18/19 anonim ***** válasza:

Azr hiszem majd egyedulallo anyuka 3 kolokkel nem lesz idod filozofalni es orulsz ha enni tudsz nekik adni.

Elvalt 3 geyrekes anya mert nem happy pfff felelos dontes

2018. júl. 16. 18:23
 19/19 anonim ***** válasza:
A kérdés és a kérdező hozzászólása nincs nagyon szoros összefüggésben, nyilván ez hozzájárul az egyébként ostoba férjének a reakciójához:) Shit happens.
2018. júl. 16. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!