Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
En egy 17 eves lany vagyok,10 honapja elek sexualis eletet,
de sajnos meg nem sikerult hogy orgazmusom legyen. A parom
nagyon el van keseredve es persze en is. Es ez az egesz a
kapcsolatun romlasahoz vezetett. Vajon mi lehet a bajom?
azt sem irtad le hogy hogy probaltatok eddig..
tul keves informatiot adtal meg igy nehez valaszolni..
A parom nagyon el van keseredve es persze en is.
Ebbol meg nem tudhatjuk hogy mi a bajod
2012. jan. 24. 16:02
Mind a ketten zsenik vagytok úgy látom... Menj és mondd meg a barátodnak, hogy olvasson utána a női orgazmusnak! Aztán meg ülj le mellé te is... :D A nőknél ez másképp van, nehezebb, mint a férfiaknál, és ha ezért elhagy téged, akkor mehet is amerre lát! Befolyásoló tényező lehet a stressz, a túl sok gond. Szerintem arról van szó, hogy nem tudsz mellette kellőképp felszabadulni, de azért ajánlanám a dokit is!
2012. jan. 24. 16:03
3/18 A kérdező kommentje:
mar meg probaltunk par dolgot pl. felnott film,kulonbozo pozok,masszazs ... es semmi nem segitett meg.
ha igazán szeretnél orgazmust én szívesen segítek....
még nem volt olyan nő akit ne tudtam volna a csúcsra juttatni...
2012. jan. 24. 16:08
5/18 A kérdező kommentje:
kosz a felajanlast..a baratom is sok novel volt eddig es mindet sikerult el juttatnia a csucsra...csak engem nem. :)
akkor egy kihívás vagy neki :D
amúgy vagy azért nem mennek el a csajok mert képtelenek rá...
vagy azért mert nem tudják magukat kellőképp elengedni. ezek után meg frusztrált leszel szex alatt is, hogy ááá már megint nem sikerül, meg ilyen gondolatok keringenek a fejedben.
sajnos ismerős.
de a tanácsom hogy előbb egyedül érd el magadnak. nézz filmet, vegyél vibrátort, "győzd le magad" egy egyedül töltött órában. hosszú idő lesz, de belejössz! :) ja és ne add fel.
22/L
2012. jan. 24. 16:12
ha sok nővel voltés mindegyiket el juttatta a csúcsra akkor vajon mijért nem tud téged?...talán azrt mert nem volt sok nővel és csak bemesélte neked,hogy ő volt a casanova....ennyi idő alatt egy szűz fiu is el tudna téged juttatni a csúcsra nemhogy egy tapasztalt...hidd el,hogy a pasid nagyon béna és ne védd mert ami igaz az ellen nem tehetsz semmit!
2012. jan. 24. 16:13
8/18 A kérdező kommentje:
ammm beszelgettem errol tesommal es anyukammal is :) tesom azt valaszolta neki sikerult meg csak 1x es akkor is pettingel ... anyukam azt mondta hogy neki soha nem is volt
Görcsölsz! Rágörcsölsz az orgazmusra, hogy na majd most és végül besül az egész. Vagy a barátod béna. Esetleg még nem készültél fel lelkileg a szexra.
2012. jan. 24. 16:19
magadnak sem tudsz örömet okozni, vagy csak a párod nem?
2012. jan. 24. 16:19
Kapcsolódó kérdések: