Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hozhatnám helyre életem LEGROSSZABB hibáját?
Az az igazság, higy rgy undorító gerinctelen féreg vagyok és voltam is. Megcsaltam életem párját az exemmel.
Egyszerűen undorodom magamtól és teljesen kikészülök. Mikor "botlottam" rájöttem, hogy qrva magy hibát követtem és megpróbáltam lerázni az exem, de folyton azzal fenyegetett, hogy beköp a páromnak. Hiába tiltottam mindenhonnan megtalált és zsarolni kezdett.
Pár napja azzal keresett meg, hogy ő bizonyítottan tudja, hogy valaki közém és a párom közé akar állni. Ezen annyira kibuktam, hogy elmodntam a páromnak mit tettem.
Iszonyatosan kiakadt(amit meg is értek) és a fejemhez vágta, hogy teljes szívéből gyűlöl. Amit szintén megértek.
Az az igazság, hogy előttem rengeteg nővel volt és ténylegesen en voltam az első igaz szerelme. Ami miatt mégjobban gyűlölöm a tettem. Tisztelt, szeretett, megbecsült én pedig orvvul hátbatámadtam....
Az a kérdésem helyre lehet ezt hozni? Tudom ti nem ismeritek milyen a kedvesem, ezért nem lehet rá konkrétumot mondani, de a tapasztalataitok nagyon érdekelnének.
Én voltam a párod cipőjében Kérdező, engem csalt meg a barátom az ex barátnővel. Azt az érzést soha nem kívánom senkinek.
Utána jaoart, hogy így szeret meg úgy szeret, de nem volt már az igazi...
Mi vitt rá téged, hogy az exed közétek férkőzhessen egyáltalán?!
29n
Helyrehozni nem lehet. Viszont meg kell bocsátani!
Amikor megcsalt a szerelmem, akkor páros lábbal kirúgtam.
Aztán nem találtam egyetlen normális nőt sem, az egyik hisztis, a másik féltékeny, a harmadik anyagias, a negyedik cafka, az ötödik buta stb. stb.
Már régen elfelejtettem a megcsalást, bármikor visszafogadnám - csak már elmúlt az idő, ő már más asszonya...
Úgyhogy én nagyon megbántam hogy akkor kirúgtam őt!
"Amikor megcsalt a szerelmem, akkor páros lábbal kirúgtam.
Aztán nem találtam egyetlen normális nőt sem, az egyik hisztis, a másik féltékeny, a harmadik anyagias, a negyedik cafka, az ötödik buta stb. stb."
Ja, hát ha nem találsz jobbat, egyből jó lenne az is, aki megcsalt, hazudott... :-)
"Amikor megcsalt a szerelmem, akkor páros lábbal kirúgtam.
Aztán nem találtam egyetlen normális nőt sem, az egyik hisztis, a másik féltékeny, a harmadik anyagias, a negyedik cafka, az ötödik buta stb. stb.
Már régen elfelejtettem a megcsalást, bármikor visszafogadnám"
Tipikus eset, pont ezt írtam le az előbb. Ha nincs ló, akkor jó a szamár is. Az emberek 90%-a ilyen langyos fostenger kapcsolatban van benne és ezért nem talál az a két ember egymásra, akik összeillenének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!