Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez egy gyanús jel, ugye?
Néhány napig nem voltam itthon, rokonoknál voltam. Majd tegnap délután hazajöttem, és átugrottam a barátnőmhöz, és amit ott láttam, nem tetszett. A fehér lepedőjén egy hatalmas foltot láttam, amit megszagoltam, és hát spermaillatú volt, elég erősen. Én szerintem megcsalt, mert tudom, hogy utoljára egy hete feküdtünk le, és 3-4 naponta cserél lepedőt. Kérdeztem tőle, hogy ez mi, de azt felelte, hogy "nem tudom". Elég egyértelműnek tűnik, főleg, hogy nem volt meggyőző a válasza. Én inkább eljöttem tőle, egyszerűen nem bírok rá se nézni. Eddig nem csak hűségesnek, hanem igényesnek is tartottam. Most attól is parázom, hogy teherbe is eshetett, ha gumi nélkül feküdtek le. Velem ritkán csinálta gumi nélkül. Ha teherbe esett, akkor azt is kitalálhatja, hogy én vagyok az apa, de akkor tuti, hogy csináltatok egy terheségi tesztet. Ja, és még valami, feltűnt, hogy dugdossa a mobilját, eddig ez nem volt rá jellemző.
Ő 21/L, én 22/F
Gyanús volt a viselkedése? Más volt, mint szokott lenni? Kèrted a telefonját és eldugta?
Nekem kicsit fura, hogy odamész ès csak úgy szagolgatod a lepedőjét.
Ha teherbe esett, akkor azt is kitalálhatja, hogy én vagyok az apa, de akkor tuti, hogy csináltatok egy terheségi tesztet.
⬇️
Nem inkább apasági tesztet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!