Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elméletileg és eddig gyakorlatilag is abszolút megbízható, hűséges párom van, ám most vannak gyanús jelek. Mit tegyek?
1. Szóval néha mikor átmegyek hozzá, az engedélyével belenézek a facebookjába, csak úgy. Most elment, mondtam is, belenézek majd, amig nem lesz itt. Azt látom, a facebookos keresés előzmények törölve.
2. Nemrég spontán bejelentette mikor sétáltunk valahova, hogy törölte a netes keresési előzményeit. Pedig abba kb. sose nézek bele. Azt mondta, csak úgy törölte, nem miattam elvileg.
3. Amikor a keresőjébe léptem facen, kidobott két embert hogy utoljára ők voltak. Az egyik az teljesen rendben van, de a másik valami új kolléga, egyedülálló. Szemüveges, mosolygós barna, kék szemmel, az arcvonásai azért nem olyan szépek mondjuk. (Mondjuk ha a keresési előzmények most lettek törölve facen, hogy dobta ki a rendszer hogy utoljára ez a két ember lett megkeresve?)
Jézus isten, mi az h belenézel? Meg megmondod hogy na, most belenézek.
Franc se viselne el ilyen tyúkot mint te, és ezt nőként mondom!
Arra nem gondoltál hogy valami ilyenre keresett r: szőrbenövés, meg pici piros folt a combon, és ezeket nem akarta hogy lásd, mert undinak v hülyének nézed.
Kajak, nem csak arra jó ez az oldal, hogy belássam de szerencsés vagyok a párommal, hanem arra is, hogy azért ő is szerencsés velem.
őrült pszichopata tyúk.
Mi a francért kutakodsz te a párod fb-jában? Ennyire bizalmatlan vagy, hogy lecsekkolod?
Miért csinálod ezt? Miért kell belépni az ő oldalára?
Mi célt szolgál ez neked?
Annyira szánalmasnak tartom ezt a viselkedést, amit művelsz.
És miért ne törölhette az előzményeket úgy mindenestől? Párom is szokta, és azt mondta, hogy nem akarja, hogy helyet foglaljanak ezek a gép memóriájában.
Miért kell mindent túlkombinálni? Nőj fel kérlek agyilag!
Én sose értettem mire jó ez a belenézek a facebookjába dolog..hol van a bizalom manapság az emberekbe? Ez beteges dolog számomra.
23N
neked nincs facebookod, hogy másén keresztül kell nézegetned? ha nincs, csinálj egyet, nagyon nem normális, hogy így használod.
az nem gond, hogy Furcsanevű Nórikának nem olyan kifinomult a pofikája, ellenben biztos egy normális, rendes kiscsaj, aki máris felkeltette a pasid érdeklődését.
Ötöske,ne aggódj,téged és mindenki mást is megcsalnak! xD
Kérdező legalább okos,nem várja meg amíg esetleg hónapokig,évekig félreq.r a párja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!