Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elméletileg és eddig gyakorlat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elméletileg és eddig gyakorlatilag is abszolút megbízható, hűséges párom van, ám most vannak gyanús jelek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

1. Szóval néha mikor átmegyek hozzá, az engedélyével belenézek a facebookjába, csak úgy. Most elment, mondtam is, belenézek majd, amig nem lesz itt. Azt látom, a facebookos keresés előzmények törölve.

2. Nemrég spontán bejelentette mikor sétáltunk valahova, hogy törölte a netes keresési előzményeit. Pedig abba kb. sose nézek bele. Azt mondta, csak úgy törölte, nem miattam elvileg.

3. Amikor a keresőjébe léptem facen, kidobott két embert hogy utoljára ők voltak. Az egyik az teljesen rendben van, de a másik valami új kolléga, egyedülálló. Szemüveges, mosolygós barna, kék szemmel, az arcvonásai azért nem olyan szépek mondjuk. (Mondjuk ha a keresési előzmények most lettek törölve facen, hogy dobta ki a rendszer hogy utoljára ez a két ember lett megkeresve?)

2017. aug. 23. 16:41
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

Leírom mi lett, ha már a kérdést kitettem. Nem tetszik neki a kurtalábú Nóri. Pedig rá voltam féltékeny, mivel nagyon kutyás mint a barátom, és egyedülálló, egyértelműen keres is kapcsolatot. Azt mondta jóban van vele, de nem tetszik neki. Meg a szokásosat, hogy sose csalna meg, én szebb vagyok, engem szeret. És azért törölte az előzményeket, mert nem akarta hogy kiakadjak kire keresett rá, pl. egy Bálint nevű kollégája nővérére. Ok, csak az a baj a törlés az gyanúsabb. :D

Azért sok nagyon hülye válasz volt, hogy felfigyelt rá, a Nórira, holott nem; meg hogy papucs, holott nagyon nem. Egy csomó ember hagyja a párjának a facebookját megmutatni, nem olyan szent hely az, ahová baj ha beeresztenek valaki mást. :) Nem papucsság megmutatni a párodnak. Sokak egymás jelszavait is tudják. És azok is hülye válaszok voltak, hogy megérdemled ha megcsalnak. Szerintem senki sem érdemli meg, max az, aki maga is megcsalta a párját.

Valaki kérdezte, neki mondom, nem, ő nem néz bele az enyémbe.

Amúgy voltak hasznos válaszok, akik mondták maguk is törölnek, meg hogy hülyeség féltékenykedni egy kapcsolatban. Mondjuk a bizalom is csak megbízható, hűséges embernek jár, az se jó ha valaki szemét huny a párja félrelépései felett.

2017. aug. 23. 22:41
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Én nem értem, mi ez az "engedéllyel belenézel a dolgaiba" jelenség...

Ettól függetlenül nézzük meg a pontjaid:

1. én is szoktam, felgyűlik néha a szemét. Akkor gyanakodj, ha rendszeresen csinálja, de egyébként semmi rosszat nem látok benne.

2. detto, mint az egyes pont, bár nem értem, ezt minek újságolgatja el neked. Pont annyira érthetetlen számomra, mint az "engedéllyel nézegetem a Facebookját" jelenség.

3. nekem is vannak férfik a kereséseim közt, megesik. Ebben sincs semmi gáz. Ha folyton őt keresi, akkor aggódj.

Viszont még mindig nem tudok napirendre térni az engedélyezett kémkedéses történet felett... ez nekem magas...

2017. aug. 23. 22:47
 23/29 anonim ***** válasza:
27%
Pedig aki féltékenykedik és bizalmatlankodik, az pontosan a megcsalást érdemli meg a viselkedése miatt. Undorító szemét módon bánsz a pároddal, szar lehet ilyen frusztráltan élni.
2017. aug. 24. 10:10
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Engem egy idő után elkezd zavarni a felhalmozott netszemét, és törlöm az előzményeket, mindent. Lehet, a te párod is így van. Mondjuk téged se ártana törölnie.
2017. aug. 24. 14:10
 25/29 anonim ***** válasza:
55%

"Nem tetszik neki a kurtalábú Nóri." - nyugi, nem a Nóri tacskólábai érdeklik, hanem ami közöttük van.

térj már észre.

2017. aug. 24. 17:20
 26/29 anonim ***** válasza:
32%
Mennyi álszent ember van...fogadni merek, hogy a a rengeteg ember aki írta a sok okosságát, hogy miért néz bele a másik facebookjába, és, hogy az ilyen megcsalást érdemel, és a többi...azokat is néha elkap a féltékenység szele! Csak lehet, hogy ők esetleg jobban kezelik. Ez a dolog egyébként tényleg eléggé túl lett lihegve, ezt nem hogy kérdéssé ki kellett volna írni, ezt alapból el kellett volna felejteni...egyébként én is tudom a párom jelszavát ő is az enyémet, és még ismerek párokat akik szintén tudják, szerintem ez is a bizalom jele. Ráadásul szerintem pozitívumnak számít, hogy a kérdező legalább engedéllyel tette amit tett, és nem csak úgy belekutatott a dologba, ha a kérdező pasija megelégeli ezt a dolgot, akkor majd ő szakít vele, nem kell nektek szakítanotok a helyébe. És még egy dolog, hogy egy féltékeny embernek elég nagy baja van magával, nem tudjátok ki miért féltékeny, mik az előzmények, van-e valós alapja a féltékenységnek, tételezzük fel, hogy a kérdezőnek volt alapja (ha nem és csak úgy nekifutásból ennyire borzasztóan féltékeny akkor viszont nem szóltam) És nem tudom ki élt már meg a hozzászólók közül megcsalást, főleg azok közül akik azt írták, hogy megcsalást érdemelne...én erről csak annyit mondok, hogy a legrosszabb ellenségemnek SEM kívánnám azt az érzést!
2017. szept. 1. 17:26
 27/29 anonim ***** válasza:
52%
Az a durva, hogy vki azt hiszi, hogy az a bizalom jele, hogy tudja a másik jelszavát.
2017. szept. 1. 17:33
 28/29 anonim ***** válasza:
35%

"fogadni merek, hogy a a rengeteg ember aki írta a sok okosságát, hogy miért néz bele a másik facebookjába, és, hogy az ilyen megcsalást érdemel, és a többi...azokat is néha elkap a féltékenység szele!"

Akkor ezt a fogadást csúnyán elbuktad.

"És nem tudom ki élt már meg a hozzászólók közül megcsalást, főleg azok közül akik azt írták, hogy megcsalást érdemelne.."

Én megéltem, kétszer is. Igen, szar érzés, igen, fáj, de túl lehet élni, tovább lehet lépni. De én megéltem azt is, amikor az önbizalomhiányos komplexusgombóc ex állandóan kiforgatta a szavaim, állandóan féltékenykedett, kutakodott, ellenőrizgetet, hisztizett, tiltogatott teljesen ok nélkül. Na az bizony fényévekkel szarabb bármelyik megcsalásnál. Ő is megérdemelte volna a viselkedése miatt, hogy okot adjak arra a gusztustalan, szemét bánásmódra, amit kaptam tőle. Nyilván nem tettem, mert az integritásom fontosabb volt a kicsinyes bosszúnál, de ennél aljasabb dolgot alig létezik egy kapcsolatban, mint amit ő és az összes magafajta selejt művel.

"nem tudjátok ki miért féltékeny, mik az előzmények, van-e valós alapja a féltékenységnek, tételezzük fel, hogy a kérdezőnek volt alapja "

Egy olyan kapcsolat, ahol konkrét okot ad az illető a féltékenységre, pedig egy kalap kutyaszart se ér (még mindig a legfontosabb alapkő a bizalom), ennek megfelelően kell hozzáállni és továbbállni az értelmetlen és mérgező féltékenykedés helyett. Nekem senki nem fogja bemagyarázni, hogy az ember nem tud uralkodni az érzelmein, amikor a józan esze felülírja, elvileg ettől lennénk különbek az állatoktól. Aki erre nem képes, az meg egy szinten van egy csótánnyal a szememben.

Na, lehet lepontozni ezt is :D

2017. szept. 1. 17:55
 29/29 anonim ***** válasza:

Én azért féltem sokszor belemélyedni a kapcsolataimba, hogy nehogy kijöjjön belőlem az a féltékeny idióta, aki egyszer nagyon kijött anno a 3 éves kis kapcsolatom alatt.

Igaz, ott az a lány elmondta később, hogy joggal voltam az, de ettől függetlenül mindig rettegtem attól, hogy valaki felé kijöjjön a bizalmatlankodásom, és ezzel rommá frusztráljak valakit.

Volt nagyon rendes lány is, akivel nem tudtam ellazulni emiatt, és hiába volt jó fej, mivel nem tudtam rá normálisan tekinteni, mindig feszült voltam.

És nem is éreztem, hogy magamban képes volnék annyira biztos lenni afelől, hogy én képes volnék elköteleződni. Mintha az első kapcsolatom két és fél évnyi kínjai azt mondatták volna velem, hogy nem szabad még egyszer ennyire beleélnem magam semmibe.

Azóta már rá se tudok nézni senkire. És szerintem jobb is így a nőknek.

Jobb a barátság.

2022. jún. 3. 12:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!