Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elméletileg és eddig gyakorlat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elméletileg és eddig gyakorlatilag is abszolút megbízható, hűséges párom van, ám most vannak gyanús jelek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

1. Szóval néha mikor átmegyek hozzá, az engedélyével belenézek a facebookjába, csak úgy. Most elment, mondtam is, belenézek majd, amig nem lesz itt. Azt látom, a facebookos keresés előzmények törölve.

2. Nemrég spontán bejelentette mikor sétáltunk valahova, hogy törölte a netes keresési előzményeit. Pedig abba kb. sose nézek bele. Azt mondta, csak úgy törölte, nem miattam elvileg.

3. Amikor a keresőjébe léptem facen, kidobott két embert hogy utoljára ők voltak. Az egyik az teljesen rendben van, de a másik valami új kolléga, egyedülálló. Szemüveges, mosolygós barna, kék szemmel, az arcvonásai azért nem olyan szépek mondjuk. (Mondjuk ha a keresési előzmények most lettek törölve facen, hogy dobta ki a rendszer hogy utoljára ez a két ember lett megkeresve?)

2017. aug. 23. 16:41
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
23%
A 9eske személyében egy savanyú, megtört embert hallhattunk. Köszönjük :D
2017. aug. 23. 17:00
 12/29 anonim ***** válasza:
55%
9-11 ti házasok vagytok? Úgy veszekedtek. A kérdésre válaszolva: egy igazán jó kapcsolatban nem kellene így féltékenykedni. Bíznál benne, nem féltenéd.
2017. aug. 23. 17:27
 13/29 anonim ***** válasza:
77%
Azt mondjuk mindenki figyelmen kivul hagyja h a parja engedelyevel nez bele. Tehat a csavokam is eleg papucsforma.
2017. aug. 23. 17:34
 14/29 anonim ***** válasza:
87%

Mi értelme belenézni a facebookjába engedéllyel? Ha megcsal nyilván nem olyan hülye hogy nyomokat hagy :D Ergo a nő miatt sem kell aggódni. Ha megcsal valakivel, arról nem fogsz infót találni. A srác meg szerintem azért hagyja - azontúl hogy papucs - mert tényleg nincs titkolnivalója.

De ez még amúgy sem elég gyanú a megcsalásra, én is lecsekkolnám az új ismerőseim, kollégáim ha lenne facebookom. Márcsak az érdeklődési körei miatt is pl.

2017. aug. 23. 17:40
 15/29 anonim ***** válasza:
27%

11eske,szeretnél te ilyen savanyú,meggyötört lenni! xD

Ne aggódj,csak tényeket írtam le,nem kell itt mellébeszélni!

2017. aug. 23. 17:42
 16/29 anonim ***** válasza:
88%
Én is kitörlöm az előzményeket, mert 1. rohadtul lelassítja a gépet a sok cookie stb., törlöm az egészet a fenébe ccleaner-el, 2. gáz ezt az oldalt nézegetni, vagy inkognitó módba böngészek itt rajta, vagy törlöm az előzmények közül 3. imádom a barátomat, de attól még le szoktam más pasikat is csekkolni fészen, nem párkeresés szempontjából, szimplán kíváncsi vagyok más emberekre, képekre, foglalkozásra stb., ebben nincs semmi
2017. aug. 23. 17:42
 17/29 anonim ***** válasza:
74%
Én azt mondom légy résen, de alapjáraton annak is igaza van, aki szerint, ha nem bízol benne, kár erőltetni. Figyeld a jeleket és ha benizonyosodik, ne habozz, lapát!
2017. aug. 23. 17:53
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

És mit számít, hogy kiket nézeget facebookon? Én állandóan random embereket nézegetek mégse csalom meg a párom egyikkel se. Mondjuk eszembe jut egy ismerősöm, hogy na vajon miket rakott ki mostanság, mi van vele? Nem használom sokat a facebookot, max napi 1szer görgetek rajta párat, ezért sok mindenről lemaradok. Vagy mondjuk nekem gyakran mondják a kollégáim is, hogy "láttad mit raktam ki tegnap?" stb. Aztán ha nem láttam akkor rákeresek az illetőre és megnézem.

Ha ennyire nem bízol a párodban, azzal előbb-utóbb úgy is megölöd a kapcsolatot. Hamarabb fog elhagyni vagy megcsalni, ha folyton nyomozgatsz utána meg élősködsz a privát szférájában. Sose néztem bele a párom facebookjába, ő se az enyémbe, ha csak nem éppen közösen írtunk valakinek üzenetet, vagy mutattunk egymásnak valamit. Ettől függetlenül nem dugdossuk egymás elől a telefont, mert nem rejtegetünk semmit.

Meg nem akadunk ki azon, hogy "úr isten beszél egy nővel/pasival". Igen, nekem is vannak férfi ismerőseim, akikkel nagyon jó barátságban vagyok, meg vannak messzire került barátok, akikkel azért havonta 1-2szer csak váltasz pár szót. Fordítva ugyan ez, miért ne lehetne a párodnak nő ismerőse, akivel beszélő viszonyban van, vagy kedveli mint embert? Ez nem azt jelenti, hogy meg fog vele csalni, vagy bármilyen formában közeledni akar hozzá.

2017. aug. 23. 17:55
 19/29 A legrosszabb ***** válasza:
53%
Előled én is kitörölnék mindent, bazz.
2017. aug. 23. 18:07
 20/29 anonim ***** válasza:
78%
Ezek a "belenézegetések" nem azt mutatják, hogy a kapcsolatotok a bizalomra épül. Egyébként kölcsönös a dolog, vagy csak te vagy ilyen kíváncsi?
2017. aug. 23. 18:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!