Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet kezdeni azzal, ha nem kopik le a szerető?
Nem voltunk soha szerelmesek, soha nem hülyítettem. Csak és kizárólag szex volt, aztán rájöttem, hogy hatalmas hibát követtem el. A férjemnek mindent bevallottam, ő pedig megbocsátott. Átbeszéltük a házasságunkat, a jövőnket, új döntéseket hoztunk. Most már nem értjük félre egymást, nagyon erős lett a kötelékünk. A szeretőm viszont mindig megtalál valahogy. Szerelmet vall, aztán fenyeget, aztán sajnáltatja magát. Hiába tiltom le, mindig új emailről vagy telefonról keres. A férjemnek erről nem merek beszélni, ezt én okoztam magamnak. A feljelentés egy hosszadalmas procedúra, rendőrségi ügy, én pedig nem akarok ilyesmi miatt a rendőrségre járni. A volt szeretőm nem ért a szóból, azt már feladtam. Az se zavarja, ha nem válaszolok neki. Egyszer a munkahelyemre is odajött. Kezdek bedilizni.
28N
" mostmár nem értjük félre egymást. "
Igen, mert a félreértésekre az a megoldás, hogy félre..kúrj. Elárulom, hogy lesznek még az életben félreértések, gondok és te ugyanígy fogsz viselkedni.
Másodszor : nehogy megmagyarázd már, hogy valakit nem lehet lekoptatni... Le lehet, olyan nincs. Nekem is volt benne részem, csak nem a szeretőm volt, hanem az akkori párom, akinek tisztességesen megmondtam, nem szeretnék többé vele élni. ( nem egy másik miatt, hanem mert úgy éreztem, már nem szeretem és befulladt a kapcsolatunk, egyedül akarok lenni. ) Ő is keresett állandóan, zsarolt, fenyegetett. Csakhogy én valóban le akartam pattintani és így is tettem. Tudod, miért ? Mert tényleg ezt akartam. Te nem akarod. Nem láttam 3 éve, de hallottam, hogy sem öngyilkos nem lett, meg semmi hasonló fas...ág, amiket akkoriban nyomatott.
Tehát egy olyannak, aki ilyenben benne volt, ne akard megmagyarázni, hogy nem lehet.
Végül, de nem utolsósorban : már most bizonyítod, hogy nem érdemled meg a férjedet, hazug vagy. Egyszerűen ilyen vagy. Alig hogy újrakezdte veled, már most titkolózol előtte.
De le fogsz bukni, a férjed pedig ki fogja adni az utadat. Mert nem mondtad el neki. Nem fog benned bízni. Bár, az a csoda, hogy most még képes rá.
Angyalom, te ilyen vagy. Sosem fogsz megváltozni. Hazug. Ennyi....
Először megcsalod, majd hazudozol.
És még mielőtt jönné azzal a dumával, hogy egy besavanyodott, nőgyűlölő örökszűz pasika vagyok, aki csak belédáll és "jajjnemértheti a helyzetedet", közlöm, nőként írok.
Tehát ne mentsd magad, te ez vagy...
A ferfi ex szeretok is tudnak ilyenek lenni???
Azt hittem csak a nok kozott vannak ilyen elmebetegek,akik nem tudjak elviselni,hogy mar nem kellenek,kesz ,vege.Kavarnak,zaklatnak,hazudoznak,hogy szetrobbantsak a hazassagot,ha mar neki nem sikerult,masnak se legyen jo...
Pedig ha valaki belemegy egy ilyen szituba,szamolnia kell vele.
Utolso jol irja,teloszam,emailcim csere,tiltas mindenhinnan,sot neha munkahelyvaltas is kelle...
"Most már nem értjük félre egymást, nagyon erős lett a kötelékünk." - ez idáig OK, de az, hogy megint ködösíteni kezdesz neki, legalább is felrúgása ennek a békességnek.
Nyilván, hogy először is a férjeddel kellene megbeszélned.
Ez meg mi:
"Szerelmet vall, aztán fenyeget, aztán sajnáltatja magát. " - ilyen sokáig nem kellene hallgatnod.... felveszed, kiderül, ki az, és leteszed.
A mailt meg nem olvasod el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!