Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet kezdeni azzal, ha nem kopik le a szerető?
Nem voltunk soha szerelmesek, soha nem hülyítettem. Csak és kizárólag szex volt, aztán rájöttem, hogy hatalmas hibát követtem el. A férjemnek mindent bevallottam, ő pedig megbocsátott. Átbeszéltük a házasságunkat, a jövőnket, új döntéseket hoztunk. Most már nem értjük félre egymást, nagyon erős lett a kötelékünk. A szeretőm viszont mindig megtalál valahogy. Szerelmet vall, aztán fenyeget, aztán sajnáltatja magát. Hiába tiltom le, mindig új emailről vagy telefonról keres. A férjemnek erről nem merek beszélni, ezt én okoztam magamnak. A feljelentés egy hosszadalmas procedúra, rendőrségi ügy, én pedig nem akarok ilyesmi miatt a rendőrségre járni. A volt szeretőm nem ért a szóból, azt már feladtam. Az se zavarja, ha nem válaszolok neki. Egyszer a munkahelyemre is odajött. Kezdek bedilizni.
28N
Az a baj, hogyha nem szólsz a férjednek, akkor ő majd túlgondolja amikor kiderül - mert ki fog derülni - hogy még mindig próbálkozik.
Én ezt átéltem férfi oldalról. A vége az lett, hogy amikor azt hittem már minden oké, hirtelen megjelent a srác. A barátnőm sírt, mi meg balhéztunk egyet (a volt szerető kezdte) én pedig úgy döntöttem pár nap múlva, hogy nem bízom a lányban, hiszen eltitkolta előttem, hogy ez a srác még "képben van".
29/F
Esetleg szólj a férjednek erről.
Egyébként ne reagálj rá. Lehet, hogy tényleg a rendőrség lenne a legjobb
Én azt javaslom, ha rövidre akarod zárni a szerelmi háromszöget, akkor maradj kussba továbbra is! Ha rájön a párod a dologra, akkor úgy kihajít, mint macskát...
Hidd el sokkal gyanúsabb hallgatni egy zaklatásról, mint végig tisztázni, hogy te nem akarsz már a szeretőtől semmit.
meg is érdemled, amekkora ribizli vagy.
a férjed is jó bolond, hogy megbocsájtott.
de a szeretődet is sajnálom, valészeg elvakítja a szerelem, különben meglátná, hogy nem éri meg ennyit strapálnia magát egy ilyen olcsó nőért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!