Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik a férjemnek az egyik titkárnő? Bővebben lent.
A férjem munkahelyén beugrós egy nagyjából 20 éves lány/nő.
A férjem szemezget vele, keresi vele a szemkontaktust, oda is szólt már neki flörtölős hangnemben.
Ezt a férjem egyik kolléganőjétől tudom akivel elég baráti a viszony régóta, nem hinném, hogy bekavarni akarna bármiért is.
Férjem azt mondja hülyeség, nem beszél a nővel többet a muszájnál...
10 éve vagyunk együtt, 3 éve házasok, ha számít.
Itt nagyon nem az a lényeg, hogy hol dolgozik, minden munkahelyen vannak nők is.
Egyébként én azt sem értem, hogy ha valakivel baráti viszonyban vagy, az miért tömi a fejedet olyannal, ami minden munkahelyen mindennapos. Én még nem dolgoztam olyan helyen, ahol a férfiak ne nézegették volna a nőket és a nők ne kellették volna magukat a férfiaknak. Mindenkinek tetszik az elismerés, a kérdés csak az, hogy az adott ember képes-e megállni ennyinél vagy tovább megy!?
Egyébként pedig, mint az írásodból kiderült, ezt már számon is kérted a párodon. Tehát köszönet annak a "barátnőnek", aki a férjed kolléganője, sikerült is konfliktust szítania köztetek.
Hát ez hietetlen...
Most komolyan azt hiszitek, hogy egyenlő a világ végével az, ha egy férfi bókol egy nőnek úgy, hogy van felesége? Azt hiszitek, hogy ebből biztosan megcsalás lesz. Azt, hogy ti már nem vagytok elég jók?
Attól, hogy esetleg tetszik neki és ennek folytán nem úgy beszél vele mint egy számára csúnya nővel még nem jelent semmit.
Nem mindenki csalja meg a másikat attól, hogy szépnek lát másokat is.
Egyébként megmondom nektek, hogy megnyugodjatok. Azok a férfitársaim akik férlekúrnak, mert képesek erre szellemileg, azok nem biztos, hogy egy tőletek csinosabb nővel teszik meg.
Vannak akik egyenesen prostikhoz járnak úgy, hogy az otthoni feleség egy rendes, normális, csinos nő, heti többszöri szexel. Mégis elmegy egy lepukkant, szutyokhoz akit aznap öten már megkúrtak és még ő is. A munkahelyen meg nem bókol senkinek és így meg vagytok nyugodva.
Én sem értem aki azt írta, hogy őt ez nem érdekli..
Köszönök minden választ, várok még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!