Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elnondjam a férjemnek hogy rájöttem hogy megcsalt?
Eszedbe ne jusson szólni neki, még zokon venné!
Morzsolgasd csak tovább az életed, mint a rózsafüzért, ha neked ez belefér.
Én szó nélkül összecsomagolnék és kitenném a cuccát az ajtó elé, aztán hadd merengjen a kis farkát nézegetve, hogy mi a pálya!
Akkor szó nélkül tedd ki a képeket az asztalra és várd meg a reakcióját!
Majd nagyon finoman és halkan közöld vele, hogy ettől a perctől kezdve nem tekinted magad a feleségének és beadod a válást.
Mondd neki, hogy szíved szerint máris elmennél, de ez a ház és a gyerek miatt nem egyszerű, de barátkozzon meg a gondolattal, hogy mihelyt sikerül ezeket a problémákat megoldanod, a színedet sem fogja látni!
Aztán majd meglátod! ... én biztos nem tudnék neki megbocsájtani.
Elmondjad vagy ne mondjad?
Ez még kérdés?
Én úgy kezdeném, hogy amikor belép az ajtón, széttörnék a fején egy vázát és letépném róla a ruhát, aztán amikor összekaparta magát a földről mesélném el neki az okot.
De ez vérmérséklet kérdése.
Alazd meg. Pl titokban szajjal elegits ki egy pasit majd mikozben a szadban van a cucc utana smarolj a ferjeddel.
Vagy nyilvanos helyen csinalj belole bohocot es kiabald el magad hogy milyen egy tehetetlen impotens puhatoku luzer vagy ilyesmi, le is ontheted uditovel mindenki elott.
Állj!!!
Találtál két képet, két meztelen nőről, akik széttárják a lábukat, igen?
Találtál egy másik képet, a férjedről. Azt nem írod, hogy a férjed milyen állapotban leledzik azon a harmadik képen.
Mi itt a megcsalás? Hacsak nem az ot ujjával a jobb kezén...
Vagy félreértek valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!