Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elnondjam a férjemnek hogy rájöttem hogy megcsalt?
Most abbahagyom, nem akarlak szapulni.
Szerintem nagy szerencse, hogy sikerült elkapni ezt a dolgot. Szerintem menthető. Akard megmenteni. Érdemes.
Most aludj rá, és gondold ki, hogyan kezdj hozzá. Nem irigyellek.
Kérdezz itt, a Gyakorin! :) Biztosan lesz ötlet...
Igyál egy pohár vizet.
Nyugodj meg egy kicsit.
Mit vallott be? Megcsalt?
De min kell remegni?
Ott leírtam pár válasszal ezelőtt, hogy csak az egyéni szükségletek számítanak. Melyik szükségleted nem teljesülhet ezek után?
(Érzéseid segítenek elvezetni a szükségleteidhez. Pl amikor bevallotta a megcsalást, akkor csalódottságot éreztél, mert szükséged van a bizalmasságra. Mondd el ezt neki, és kérd meg rá, hogy ezentúl őszintébben beszéljetek egymás szükségleteiről, vágyairól, érzéseiről. (Vagy őszintén szólva nem tudom mitől függ a bizalom, mert még nem volt vele problémám))
Persze, hogy a nő a hibás ha megcsalják...-.-
Elő sem fordulhat, hogy a "férfi" egyszerűen nem bír a farkával hiába van felesége.
Amúgy meg a szexchat is megcsalásnak minősül nálam.
Mi az már, hogy családos apuka a farkincáját mutogatja ribiknek?
Itt a puncihiányos senkik szoktak a farkukról képet küldözgetni. Színvonal,emberek!!!
Senki sem állította, hogy a sexchat az valami nagyon emelkedett erkölcsiségű dolog.
Elhangzott az is, hogy virtuálisan megcsalt a férjed, igen. Ezt azért nem lehet egy napon emlegetni egy valódi megcsalással, egy valódi nővel. A jobb kezével csalt meg.
Térjünk erre vissza majd egy hét műlva, amikor egy kicsit leülepednek a dolgok. Megigérem, hogy írok egy privátot, és akkor újranyitjuk ezt a kérdést, és együtt kitaláljuk, hogy mit lehetne tenni. Addig, kérlek, ne tegyél semmi olyat, ami visszafordíthatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!