Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elmondjam a férjemnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam a férjemnek?

Figyelt kérdés

Kb egy éve megismerkedtünk egy párral. Nagyon szeretem Őket, viszont az utóbbi pár hétben a barátnőm pasija elkezdett flörtölni velem. Először felháborított, de sajnos átment ez az érzés más irányba és nekem is nagyon megtetszett. Leginkább ő flörtöl velem. Érzem, hogy néz, direkt szívat, sokszor hozzám ér. Mikor rá nézek, látom a szemében, hogy nem vagyok közömbös a számára, még sorolhatnám. Viszont én ezt nem akarom. Állandóan ez a pasi jár a fejemben. Több napot is végig sírtam, mert ott a férjem, 9 éve vagyunk együtt, ráadásul a barátnőmet is nagyon szeretem.

Sokszor azt érzem, el szeretném mondani a férjemnek. Szerintetek jobb, ha elmondom?

Sajnos nem először fordult velem elő, hogy fellángolást éreztem, de ez más, mert a barátnőm pasija.

Tudom, szemét undorító ember vagyok, bárcsak ne éreznék így. Nem én akarom, sőt, szeretném ha nem így lenne!!!!

2018. febr. 28. 14:47
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts meg minden kapcsolatot velük mert csak te fogsz szenvedni, ha mindennap látod, vagy csak hallasz róla. Így meg csak idővel elmúlik.
2018. febr. 28. 14:50
 2/29 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem mondd el neki. Jóleső érzés, ha tudja, hogy bízol benne.

A fellángolással addig nincs baj, amíg nem lesz komoly és nem fajul addig, hogy lefeküdj vele - ezért is jobb, ha elmondod, mert így biztosítod a férjed afelől, hogy bízol benne és ő is bízhat benned.

(Hozzáteszem, ezt úgy mondom, hogy mi pont ezt csináljuk, mindenről tudunk és megbeszéljük, ez így normális. Egyikünk se lépett félre.)

2018. febr. 28. 14:51
 3/29 anonim ***** válasza:
61%

Ha nem akarnád, nem járna a fejedben

Igen, mondd el. Az ilyen kérdéseknél mindig felmerül bennem: Egy csomó ember csak biodíszként tartja a pasiját/barátnőjét vagy néha azért beszélgettek is vagy bíztok egymásban?

2018. febr. 28. 14:52
 4/29 A kérdező kommentje:

Azért nem mertem elmondani, mert már volt hasonló szituáció és szegény férjem megijedt. Persze tudta utána, hogy megbízhat bennem.

Nem akarom, hogy örökké attól féljen, vajon mikor ugrom egy másik pasi ágyába?... amúgy soha nem tudnám megcsalni.

2018. febr. 28. 14:56
 5/29 A kérdező kommentje:
Nem tudnám megtenni, hogy ne találkozzak velük. A párom is imádja őket!
2018. febr. 28. 14:58
 6/29 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem kérd meg a barátnőd, hogy állítsa le a férjét! Vagy egyszerűen szakíts meg minden kapcsolatot velük. A férjednek nem feltétlenül kell elmondani.
2018. febr. 28. 15:00
 7/29 A kérdező kommentje:
Azt el is felejtettem leírni, hogy még ennek a flörtölésnek az elején elmondtam a páromnak, hogy ez a pasi mit művel, de nem igazán foglalkoztatta.
2018. febr. 28. 15:01
 8/29 anonim ***** válasza:
55%

"amúgy soha nem tudnám megcsalni"

Több 10 legnépszerűbb gyk-s hazugság egyike.

2018. febr. 28. 15:01
 9/29 A kérdező kommentje:
9 év alatt úgy érzem bebizonyítottam, hogy igenis hűséges vagyok!
2018. febr. 28. 15:02
 10/29 anonim ***** válasza:
Mondd el neki. Én is megosztom ezeket vele.
2018. febr. 28. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!