Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a férjemnek?
Kb egy éve megismerkedtünk egy párral. Nagyon szeretem Őket, viszont az utóbbi pár hétben a barátnőm pasija elkezdett flörtölni velem. Először felháborított, de sajnos átment ez az érzés más irányba és nekem is nagyon megtetszett. Leginkább ő flörtöl velem. Érzem, hogy néz, direkt szívat, sokszor hozzám ér. Mikor rá nézek, látom a szemében, hogy nem vagyok közömbös a számára, még sorolhatnám. Viszont én ezt nem akarom. Állandóan ez a pasi jár a fejemben. Több napot is végig sírtam, mert ott a férjem, 9 éve vagyunk együtt, ráadásul a barátnőmet is nagyon szeretem.
Sokszor azt érzem, el szeretném mondani a férjemnek. Szerintetek jobb, ha elmondom?
Sajnos nem először fordult velem elő, hogy fellángolást éreztem, de ez más, mert a barátnőm pasija.
Tudom, szemét undorító ember vagyok, bárcsak ne éreznék így. Nem én akarom, sőt, szeretném ha nem így lenne!!!!
Elmondtam neki és nagyon aranyos volt. Először azt mondta, csak én gondolom túl a dolgokat, de mikor elmeséltem mikor mit csinált a pasi, nem mondott rá semmit. Annyit fűzött az egészhez, hogy tudja, hogy csak az tetszik nekem, hogy tetszem valakinek, sőt, az teljesen lázba hozta, hogy másnak is kellenék és azt mondta, úgy sem csalnám meg soha. Mondjuk ismer, tudja, hogy ez tényleg így van.
Már sokkal jobb a lelkemnek :)
Köszönöm mindenkinek :)
Utolsó hozzászóló: annyira sajnálom, hogy így alakult. Remélem valahogy sikerül tovább lépned.
A párom talán azért áll így a dolgokhoz, mert már elég sokszor megadatott az életben, hogy kísértésbe essek, de soha nem tettem semmit. Még akkor sem, ha nem is gondoltam volna, hogy rám nyomul egy pasi és kerek perec kikezd velem. Ilyen is volt már.
Tényleg jobb érzés, ha elmondjuk a párunknak, még akkor is, ha először rosszul esik neki.
Első esetről tudott a párom és nem fogadta jó szívvel. Viszont látta, hogy nem teszek semmit és gondolom ezért is lett ilyen "toleráns".
Hát, én is azon vagyok... :)
Én sem csináltam soha semmi rosszat egyébként, pedig rám is hajtottak már azért. Ő azt is észreveszi, ha csak megméznek, legutóbb én is és ő is észrevette, aranyos volt mert egyből magához is húzott pl és ölelgetett. :D Az én párom ezekt nem veszi ennyire lazán amúgy.
Na és hogyan tovább: marad midnen ahogy eddig, vagy hanyagoljátok a párt?
(Nekem pl már így kellemtlen lenne velük találkozni, és furcsa lenne, ha ebben így belemenne. De ez én vagyok)
21:26
Azért nekem is volt olyan eset, mikor féltékenykedett, hasonlóképp, mint a te párod. Magához húzott, direkt elém állt. Olyan édes volt. :)
Nincs mit tenni, muszáj talizni velük. Valahogy megoldom, elhatároztam, hogy semmilyen jelét nem adom és persze nem fogadom annak, amiket csinál. Talán abba hagyja, talán észre veszi magát. Egyenlőre ez a terv.
Te elmondtad már a párodnak?
21-es vagyok
Őszinte leszek: nekem kicsit furcsa, hogy ennyire lazán veszi a fellángolást. - Már ha nem csak a flörtöt, haenm a fellángolást is elmondtad neki. Ezt szerintem picit komolyabban kellene venni.
Az én részemről meg: nem mondtam el a fellángolást, mert (jelenleg) nem jelenetene megoldást.- A srác sem nyomul, meg én sem. Arról viszont beszélgettünk, hogy kezdeni kell magunkkal valamit, és ezt sikerült őszintén megbeszélni,hogy picit ellaposodott nálunk a kapcsolat.
A sráccal nem találkozok amúgy sem valami gyakran, eddig sem fűztük túl szorosra a kapcsolatot.
Viszont: ismerem a párom, ha én elmondanám, hogy ennek ellenére fellángolásom van iránta, akkor ő nem erőltetné ezeket a közös haveri programokat. Még úgy is, hogy ő elég jó barátja lett, és az nem sok van. Szóval nem akarom ezt nekik elrontani, inkább én ignorálom alapból a közös szitukat, így egaább snekinek sem kellemetlen.
(Max néha nekem, de kibírom egyelőre)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!