Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elmondjam a férjemnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam a férjemnek?

Figyelt kérdés

Kb egy éve megismerkedtünk egy párral. Nagyon szeretem Őket, viszont az utóbbi pár hétben a barátnőm pasija elkezdett flörtölni velem. Először felháborított, de sajnos átment ez az érzés más irányba és nekem is nagyon megtetszett. Leginkább ő flörtöl velem. Érzem, hogy néz, direkt szívat, sokszor hozzám ér. Mikor rá nézek, látom a szemében, hogy nem vagyok közömbös a számára, még sorolhatnám. Viszont én ezt nem akarom. Állandóan ez a pasi jár a fejemben. Több napot is végig sírtam, mert ott a férjem, 9 éve vagyunk együtt, ráadásul a barátnőmet is nagyon szeretem.

Sokszor azt érzem, el szeretném mondani a férjemnek. Szerintetek jobb, ha elmondom?

Sajnos nem először fordult velem elő, hogy fellángolást éreztem, de ez más, mert a barátnőm pasija.

Tudom, szemét undorító ember vagyok, bárcsak ne éreznék így. Nem én akarom, sőt, szeretném ha nem így lenne!!!!

2018. febr. 28. 14:47
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Mond el és szakitsd meg velük a kapcsolatot. Mire jó ez? A tűzzel játszotok, megéri? És még egy észrevétel. Nem tudom mennyire jó a baráti viszony úgy négyetek közt de barátok közt nem illik ráhajtani más nőjére, feleségére, pasijára, férjére. Ezek szerint neki a barátság nem jelent valami sokat ha egy kaland miatt felrúgná. Azon felül a párja barátnőjét "főzi". Ebbe ha belemennél nagy gubanc lehetne belőle mindkét oldalon.
2018. febr. 28. 15:10
 12/29 A kérdező kommentje:
Jó, elmondom, ha haza ért. Köszönöm szépen a válaszokat!
2018. febr. 28. 15:11
 13/29 A kérdező kommentje:

15:10

Tudom, ezért is rémálom az egész. Annyira bánt! Nem tudjuk megszakítani a kapcsot, mert amúgy a barátnője annyira aranyos. A férjem pedig nagyon függővé vált. Imádja őket! Talán ezért sem akart tudomást szerezni arról, hogy flörtöl velem a pasi.

2018. febr. 28. 15:13
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, te szimplán élvezed a helyzetet és kifogásokat keresel. Te elhinnéd nekem, hogy akarok futni, ha felhoznék 100 kifogást, hogy épp meleg van vagy épp hideg? Nem. Na, kb. pont ugyanezt csinálod.
2018. febr. 28. 15:18
 15/29 A kérdező kommentje:

15:18

Ha bele látnál a lelkembe nem ezt mondanád!

A lényeg az, hogy a barátnőmet szeretem, megszerettem. Sajnos ehhez társul a pasija, egyik nem megy a másik nélkül.

Ezért is szeretném elmondani a férjemnek, talán így könnyebb lesz túljutnom.

Egyébként ez szörnyű.... maradjunk a futásnál...

Szeretsz futni, már évek óta ezt teszed. Minden jó benne, kivéve, hogy már régóta egy helyen futsz. Aztán kapsz egy szórólapot, ami fényűző pompával csábít, először nem akarod észre venni sem, aztán egyszer csak elkábít. Ott van benned az érzés, hogy milyen ember vagy, mert ki akarod próbálni a másik helyen, attól független, hogy átmész, vagy sem. Jelen esetben én nem megyek át, de attól még a csábítás ott van!

Egyszer remélem elmúlik. Bízom benne, a legutolsó döntésem az lenne, hogy megszakítom a kapcsot valahogy. Viszont az tényleg az utolsó, ha azt érzem másképp ne megy a változás. Ezért is próbálok megoldásokat keresni, ami segíthet.

2018. febr. 28. 15:29
 16/29 anonim ***** válasza:
" direkt szívat," Ujabban ez is egy hoditási modszer? Szerintem a baj CSAK!!! nálad van. Valamit bele akarsz képzelni a viselkedésébe.
2018. febr. 28. 15:52
 17/29 anonim ***** válasza:

Akkor kérdező beszélj a baráttal. Add a tudtára, hogy ez a barátság csak akkor folytatódhat ha befelyezi amit csinál és ha elmulnak a jelek akkor a kisértés is lassan kialszik. Figyelmeztesd ha erre nem hajlandó akkor viszont kénytelen leszel kitálalni mert ez igy nem mehet.

Vagy váltsatok párt. A férjednek nagyon bejön a csajszi, Te meg a barátnak. És mindenki megkapja amot akar ( mondjuk a barátnőd nem biztos, arról nem írtál be e jön neki a pasid)...mert bizony ahogy itt írják nem úgy tűnik, hogy szeretnéd, hogy ez megszűnjön.

2018. febr. 28. 15:55
 18/29 anonim ***** válasza:
72%

Miért lennél szemét, undorító ember? Megtetszett valaki, na bumm. Előfordul, természetes. Az, hogy milyen ember vagy, azon múlik, hogy ezt a szituációt hogy kezeled.

Én talán úgy csinálnám, hogy lezárom a témát magamban először, azután elmesélem neki, hogy mi történt. Tehát előbb tedd helyre ezt magadban, döntsd el, rögzítsd, hogy hűséges maradsz, és lehetőleg kulturáltan, de komolyan kérd meg a másik srácot, hogy hagyja abba a flörtölést, nem akarod ezt. Légy nagyon szigorú önmagadhoz, akárhányszor eszedbe jut a srác, erősítsd meg magadban, hogy hűséges maradsz. Zúzd szét, írd felül ezeket a gondolatokat. Később pedig szerintem oszd meg a pároddal, ne legyenek közöttetek titkok, ez is a kölcsönös bizalom része kéne, hogy legyen. Szerintem.

2018. febr. 28. 16:27
 19/29 anonim ***** válasza:

Először is miért nem mondod meg egyenesen a másik pasinak,hogy állítsa le magát,mert neked nem jön be ez a flörtölgetés. Ha nem képes befejezni akkor mondd el a férjednek is,hogy ez a férfi zaklat és nem bír leállni. Ha a férjed felkeresésére sem áll le,akkor szólj a barátnődnek is,hogy milyen emberrel van együtt.

Vagy jaa neked is tetszik a pasi? és adod alá a lovat? hm akkor válj el és legyél együtt ezzel,bár kétlem,hogy ebből jól jönnél-e ki..

2018. febr. 28. 16:50
 20/29 anonim ***** válasza:

Jó, kérdező, úgy válaszolok, hogy nagyjából ugyanilyen helyzetben nyomorékoskodok. (párom haverjáról van szó, ő szintén kapcsolatban, bár ő még csak nem is nyomult ennyire,de voltak kétértelmű jelek)

Röviden:# 1-esnek igaza van.

Én nem így tettem, nem szóltam róla, és nem tudtam kizárni az életemből. Mi lett a vége? itt vergődök, mert ez a fellángolás vagy mi szinte mindig utolér.

Iszonyúan sz-r egy érzés, amikor a párod révén túl soszor eszedbe jut, interakcióba vagy vele. Nem tudod így elfelejteni és nem is fogod.. Benne maradsz ebben a posvány fosban. Hidd el, én tudom. Az iméntis ezen bőgtem.

Én sem mondtam el a páromnak, és épp tőle hallok felőle mindig, általa kell találkoznunk. Ha nem szeretnél szenvedni, vagy megcsalni, esetleg bekavarni a barátnődnek, esetleg fontosnak tartod a 9 éves kapcsoaltodat, akkor igen, jól érzed, hogy ez így gáz. ÉS az is marad ebben a formában.

Az meg egy dolog, hogy az elején a férjed nem érdekelte, mikor mondtad neki (bár nekem ez is picit fura egyébként, az én párom féltékeny arra, ha flörtölnek velem, úgy néznek rám, pláne ha hozzám is érnek..)

Ha elmondod, hogy közben fellángoásod is lett, szerintem már érdekelni fogja a dolog. És ha fontos neki is ez a kapcsolat, akkor tanácsos lenne ezt a barátkozást visszavenni..

És halkan jegyzem meg, hogy a "barátok" közötti megcsalások egyébként gyakoribbak, mint elsőre gondolnánk. (Többször fordul elő, mint idegenekkel)

Tapasztalatból mondom, - bár nem tudom, mennyire tudsz normálisan funkcionálni a kapcsolatodban, én pl nem annyira, mint kellene-. De ez így magától jobb nem lesz.

Nekem is nyomorult érzés , amikor pont a párom révén hallok mindig a másikról vagy szervez be egy találkozót. Így ezen nem lehet túl lenni..

Sosem éreztem maga ilyen sz*rul a kapcsolatomban.

2018. febr. 28. 18:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!