Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik a férjemnek az egyik titkárnő? Bővebben lent.
A férjem munkahelyén beugrós egy nagyjából 20 éves lány/nő.
A férjem szemezget vele, keresi vele a szemkontaktust, oda is szólt már neki flörtölős hangnemben.
Ezt a férjem egyik kolléganőjétől tudom akivel elég baráti a viszony régóta, nem hinném, hogy bekavarni akarna bármiért is.
Férjem azt mondja hülyeség, nem beszél a nővel többet a muszájnál...
10 éve vagyunk együtt, 3 éve házasok, ha számít.
Ebbe a mai vilagban semmi sem szamit. Eltuntek az autentikus gyokerek. Mar csak giccs van.
Egy csinos hosszuhaju szemuveges tapados szoknyas magassarkus 20 eves titkarno. Hmm.....hat...dugni jo lenne, de ha megcsal, en kerek elnezest.
Elkapta a kangorcs. De szerintem a ferjedhez hasonlokkal o nem kefelne szerintem a csaj a nagy halra megy. Fonokokre....
Szoval......
Bolhából elefánt.
Én is bókoltam már úgy nőnek (sokak szerint csinos, nekem nem igazán az esetem), hogy soha semmi nem volt köztünk. Ha lehetett volna sem lett volna.
10 év után komolyan ez a legnagyobb problémád, hogy a férjed szerint csinos az új titkárnő? Kit érdekel, hogy néz ki, ha te vagy a felesége?
Mi 10 éve vagyunk házasok, épp terhes vagyok a 2. gyerekünkkel és a férjem munkahelyén 20-ból 17 nő dolgozik, kb a fele fiatal, egyedülálló, vannak kifejezetten szépek is. Ő is mondta. De pont letojom, hiszen hozzám jön haza, az én hasamat simogatja és hozzám bújik este...
Èn is csak legyintettem, mikor figyelmeztetett egy kolléga, hogy a kedves férjem úgy dürrög az új csaj körül, mint egy fajdkakas.
Megcsalás és válás lett a vége.
14 èv, két gyerek, heti 3-5 szex, minden este összebújva aludtunk, stb. Aztán ennyire volt elég, hogy eldobja egy fiatal punciért.
Én irodai munkába dolgoztam pár évig közfogisként.
Nős ember létemre meghúztam volna a fél irodaházat, tele volt jó nőkkel.
A bókoláson kívül nem történt semmi.
Nem kell annyira aggódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!