Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik rájöttek hogy csalja őket a párjuk - hogyan bírtam ki amíg nem dobom?
8 éve vagyunk együtt a barátommal. Tegnap kiderült, hogy rajtam kívül 3 másik lánnyal csal (úgy maradt a facebookja). Nem tudja, hogy tudom. Pedig látszólag boldog velem és azt mondja szeret.
Perpill nem tudok szakítani, mert nincs pénzem és nincs hova mennem. Pár hónapot még ki kell bírjak, aztán kuka. Na de addig hogy bírjam ki? Nagyon fáj, hogy túlórázik és tudom hogy az egyik kolléganőjét dugja.
"Ráadásul 3 nagyon csúnya kolléganőjével csal...
" Ha szépek lennének jobban fájna.
Hónap eleje van, mindjárt fizetés vagy már kaptál, és akkor nem 20ezer forintod lesz.Ha tényleg nincs egy barátod, rokonod sem, aki tudna segíteni, akkor szobát bérelj, vagy ha az sincs, akkor itt vannak pl olcsó munkásszállók:
Épeszű ember nem maradna ebben a helyzetben. Mindenképp mondd meg, hogy tudod, és el fogsz költözni, amint tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!