Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet (itt) mindenki ilyen biztos abban, hogy a párja nem csalja meg, ha elmegy egyedül bulizni?
Az egyik előző kérdésnél szegény kérdezőt szrrá oltották, mert féltékeny. Komolyan mindenki vakon megbízik a partnerében? Vagy akik nyugodt szívvel elengedik a párjukat, ugyanúgy ők is flörtölgetnek bulikban, egy kis tapi és csók is belefér, és utána az alkoholra lehet fogni?
Össze se tudom számolni, hány "részeg voltam bocs" típusú megcsalásnak voltam szem- és fültanúja. Diszkóba és buliba olyanok járnak egyedül, akik ismerkedni és flörtölni akarnak. Különben mi értelme?
Szóval aki ennyire vakon bízik a párjában, az mi alapján teszi? A ti pasitok/barátnőtök nem ember? Mert ennek szerintem semmi köze a gerinctelenséghez vagy ahhoz, ki mennyire korrekt. A részegen buliban megcsalós sztorik bárkivel előfordulhatnak, aki emberből van.
Akik vakon megbíznak bárkiben is, egyszerűen naivak.
DE. Nem szabad féltékenykedéssel és bizalmatlankodással elrontani a kapcsolatot. Amíg a párod nem ad konkrét okot rá, addig ne képzelj megcsalást a bulizásba.
De igen, van köze a korrektséghez és a gerinchez. Már hogyne lenne?
Amúgy egyszerűen annyi, hogy bízom a páromban. Évente 1-2x ment el bulizni régebben, most már max. céges buliba néha. Soha nem érdekelt, nem zavart. Attól, hogy iszik, nem veszíti el ennyire az eszét, valamint amikor bulizni van, akkor minél részegebb, annál inkább nekem írogat, hívogat, majd hazajön, és büdös piaszagúan próbál minden áron leteperni. :D
Másrészt meg nem vagyok egy kis huszadrangú, átlagos nő, akivel meg lehet ezt csinálni. Ha a legkisebb gyanút fognám, repülne, valamint nem gondolom azt, hogy olyannal találkozna, aki labdába rúghat, mikor itt vagyok neki én.
Szóval a lényeg: Szeretem és megbízom benne, de ha mégis megcsalna, akkor sem jönne el számomra a világ vége és a picsogás. Semmi okom hisztizni és bizalmatlankodni.
Én nem aggódom, mert tudom (legtöbbször), hogy mit csinál.
Meg amúgy is kicsit ribizli, de így szeretem. :D
Ha annyira akarja, akkor kúráltassa a kis lelkét mással is, elhagyni úgy se fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!