Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy lehet (itt) mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet (itt) mindenki ilyen biztos abban, hogy a párja nem csalja meg, ha elmegy egyedül bulizni?

Figyelt kérdés

Az egyik előző kérdésnél szegény kérdezőt szrrá oltották, mert féltékeny. Komolyan mindenki vakon megbízik a partnerében? Vagy akik nyugodt szívvel elengedik a párjukat, ugyanúgy ők is flörtölgetnek bulikban, egy kis tapi és csók is belefér, és utána az alkoholra lehet fogni?

Össze se tudom számolni, hány "részeg voltam bocs" típusú megcsalásnak voltam szem- és fültanúja. Diszkóba és buliba olyanok járnak egyedül, akik ismerkedni és flörtölni akarnak. Különben mi értelme?

Szóval aki ennyire vakon bízik a párjában, az mi alapján teszi? A ti pasitok/barátnőtök nem ember? Mert ennek szerintem semmi köze a gerinctelenséghez vagy ahhoz, ki mennyire korrekt. A részegen buliban megcsalós sztorik bárkivel előfordulhatnak, aki emberből van.

2018. jún. 18. 19:07
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
74%

Akik vakon megbíznak bárkiben is, egyszerűen naivak.

DE. Nem szabad féltékenykedéssel és bizalmatlankodással elrontani a kapcsolatot. Amíg a párod nem ad konkrét okot rá, addig ne képzelj megcsalást a bulizásba.

2018. jún. 18. 19:12
 2/18 anonim ***** válasza:
18%
Az itteni válaszolók elég nagy része a magaslóról beszél és mindenben előadja, hogy minden mennyire tökéletes az életében.
2018. jún. 18. 19:15
 3/18 A kérdező kommentje:
A zsarolás és jelenetrendezés szerintem is gáz. De csak magamból tudok kiindulni, hányszor kerültem olyan szituációba, hogy megcsalhattam volna a páromat, pedig én nem járok bulizni, maximum néha koncertekre és kocsmába. Néha kifejezetten nehéz volt ellenállni. Már ez a tudat, hogy úgyis ilyen helyzetbe fog kerülni, aki elmegy bulizni, és lesz-e elég akaratereje, hogy ellenálljon? Az alkoholfogyasztás mértékével arányosan az akaraterő és tartás csökken...
2018. jún. 18. 19:22
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

De igen, van köze a korrektséghez és a gerinchez. Már hogyne lenne?

Amúgy egyszerűen annyi, hogy bízom a páromban. Évente 1-2x ment el bulizni régebben, most már max. céges buliba néha. Soha nem érdekelt, nem zavart. Attól, hogy iszik, nem veszíti el ennyire az eszét, valamint amikor bulizni van, akkor minél részegebb, annál inkább nekem írogat, hívogat, majd hazajön, és büdös piaszagúan próbál minden áron leteperni. :D

Másrészt meg nem vagyok egy kis huszadrangú, átlagos nő, akivel meg lehet ezt csinálni. Ha a legkisebb gyanút fognám, repülne, valamint nem gondolom azt, hogy olyannal találkozna, aki labdába rúghat, mikor itt vagyok neki én.

Szóval a lényeg: Szeretem és megbízom benne, de ha mégis megcsalna, akkor sem jönne el számomra a világ vége és a picsogás. Semmi okom hisztizni és bizalmatlankodni.

2018. jún. 18. 19:25
 5/18 anonim ***** válasza:
84%
Ezen tök felesleges idegeskedni. Aki meg akar csalni, az megtalálja rá a módját. De ha folyton ezen aggódsz, akkor inkább ne legyél kapcsolatban.
2018. jún. 18. 19:26
 6/18 A kérdező kommentje:
Jelenleg nem vagyok kapcsolatban, de egyébként én soha nem bíztam senkiben és nem is bíznék. Nem csak párkapcsolati téren.
2018. jún. 18. 19:39
 7/18 anonim ***** válasza:
39%
Annak mi értelme ha vitrinbe zárom ... Házasként is járunk kulon egyikőnk se társ fuggo. Komolyan bezárják egymást persze h megcsal elobb utobb és lelép ha letépi a porázt. A postára se engedjétek el. Dolgozni se ott is van lehetőseg.. zárjátok egymás t a szekrénybe és nézettek egymást ez biztos boldog kapcsolat ahol már kulon szórakozni levegőt venni se lehet.. A társfuggok ismérve ez..
2018. jún. 18. 19:49
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát, az a te bajod. Bennem soha nem merült még fel, hogy megcsaljam a párom. Pedig még úgy is rengeteg alkalmam lett volna, hogy nem járok bulizni. Magamból kiindulva nem feltételezek a férjemről sem ilyet. Okot sem adott még féltékenységre. Nincs kedvem ehhez az egészhez, csak mérgezi az ember lelkét.
2018. jún. 18. 19:56
 9/18 anonim ***** válasza:
24%
Nyilván bármikor benne lehet a pakliban, hogy valamikor becsúszik valami gikszer. A magam részéről én azzal a tudattal megyek bele párkapcsolatba, hogy szemet hunyok efelett, hogy bármikor bárkivel sunyiban kavarhat az illető a háttérben, amiről én nem tudok. Vagy szerintem egy párkapcsolat lényege, hogy a jelenben kiélvezze a pár, addig ameddig tart a nagy szerelem, aztán idővel pedig vége lesz egy harmadik fél miatt, vagy pedig az ellaposodás miatt.
2018. jún. 18. 20:20
 10/18 anonim ***** válasza:
24%

Én nem aggódom, mert tudom (legtöbbször), hogy mit csinál.

Meg amúgy is kicsit ribizli, de így szeretem. :D

Ha annyira akarja, akkor kúráltassa a kis lelkét mással is, elhagyni úgy se fog.

2018. jún. 18. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!