Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is jobb, ha egyedül maradok, ha nekem szinte mindenki undorító?

Figyelt kérdés

Nincsenek nagy elvárásaim, de valamiért a magyar srácok nem jönnek be. :S Nagyon ritkán, ha megtetszik valaki, akkor az úgy néz ki, amilyen stílus nálunk nem igazán divat. Olyannal meg nem tudok összejönni, akire ránézni sem bírok, úgyhogy inkább maradok szingli.

Más is van ilyen helyzetben?

2016. ápr. 26. 00:50
 1/10 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem azt csinálsz amit akarsz.
2016. ápr. 26. 01:01
 2/10 anonim ***** válasza:
46%
Meg tudom érteni. Én ugyanígy érzek, csak nem a külső, hanem a belső kapcsán. Nekem is van egy ideálom, amihez szinte senki sem hasonlít. Szerintem túl idealisták vagyunk, nem engedünk abból az "álom párból" amit elképzeltünk magunknak. De nem tudom mit lehet ezzel kezdeni..
2016. ápr. 26. 01:02
 3/10 anonim ***** válasza:
ugyanígy vagyok a lányokkal :/
2016. ápr. 26. 01:03
 4/10 anonim ***** válasza:
73%
Mindenki undorító... Jobb is ha egyedül maradsz kívánom neked, egy ilyen lányra senkinek nincs szüksége aki így vélekedik, csak tönkretennél másokat érzelmileg.
2016. ápr. 26. 01:06
 5/10 anonim ***** válasza:
94%
Kerss magadnak egy látens buz1t és akkor boldog leszel. Hányszor írod még ki, hogy a magyar pasik nem felelnek meg a te ízlésednek, mert nem elég nőiesek? Amúgy meg, nem tudom, hogy hol élsz, de a legtöbb mai fiatal srác olyan, mint egy hímringyó, én rosszul vagyok, ha rájuk nézek, hova legyenek még lányosabbak ennél is? Aki ennél lányosabb, annak pinäja van!
2016. ápr. 26. 01:08
 6/10 anonim ***** válasza:
95%
Jaj, istenem... :D Megéri feljárni erre az oldalra!
2016. ápr. 26. 01:16
 7/10 A kérdező kommentje:
5-ös, nem tudom, mire gondolsz, nem írtam még ki kérdést erről. Egyébként nem tudom, melyik városban élsz, lehet, hogy Pesten esetleg így van, de ahol én lakom, ott nem.
2016. ápr. 26. 01:19
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy lehet egy országhoz kötni, mikor te is itt élsz... Nem aza 1 város az ország, költözz pestre, előbb utóbb ugyis idejön mindenki vagy külföld.
2016. ápr. 26. 01:23
 9/10 anonim ***** válasza:
52%
Javasolnék egy zárdát ... EQ=0
2016. ápr. 26. 10:43
 10/10 anonim ***** válasza:
52%
Hát, így jártál. Ha nem jönnek be, nem jönnek be. Keress mást.
2016. ápr. 26. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!