Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobb lenne egyedül?
Lehet egyedül élni.... és micsoda lehetőségek tárulnak az ember elé.
Miért maradtok olyannal, aki nem szeret?
Ennél csak jobb lehet.. nem tudom, miért félsz ennyire az egyedülléttől, egyáltalén nem borzasztó. Sokkal borzasztóbb egy boldogtalan kapcsolatban vergődni, elvenni magadtól az esélyt a boldogségra.
Mitől félsz? Mégis hogyan lehet rosszabb?
Szedj össze némi önbecsülést, merd kijelenteni, hogy megérdemled a boldogségot, nyiss emberek felé, szerezz hobbit, legyél a barátaiddal, építs karriert, tűzz ki célokat, utazz, vagy bármi. Annyi dolog van, ami az embert előreviszi, boldoggá teszi, nem a párkapcsolat az egyetlen. Ismerd meg magad, mit vársz az élettől, a kapcsolataidtól, és ne add alább, ne félj bevallani, hogy vannak igényeid.
Mellesleg voltam a helyzetedben, és miután kiléptem belőle, 4 évig egyedül voltam. Életem legfelszabadítóbb, legjobb döntése volt.. Ha ezt nem teszem meg, valszeg most is valami langyos sz*rban tapicskolnék, és esélyem sem lett volna arra a harmóniára, megértésre, boldogságra, amit a férjem mellett élek meg nap mint nap.
Egy rossz kapcsolatnál fényévekkel jobb egyedül lenni. Nem éri meg, csak az időd pazarolod.
Hát ez egy nagyon érdekes szitu.
Úgy érzed,hogy lenne esélyed más férfiaknál?Ha igen akkor gondolkodás nélkül hagyd ott,de szerintem még akkor is ha nem lesz helyette más.
Együtt is éltek?
Mennyi idős vagy?
43? gyerekkor.
Nekem két éve alakult ki a legkomolyabb, pedig bőven több vagyok nálad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!