Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyedül jobb élni vagy társsal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedül jobb élni vagy társsal?

Figyelt kérdés

Ha egyedül vagy, megkíméled magad minden olyan kellemetlenségtől, ami egy társas kapcsolatban adódhat: kisebb-nagyobb konfliktusok, viták, rigolyák, a másik rossz oldalának elviselése. Úgy élsz, ahogy akarsz

Viszont ha van társad, ő segíthet, szerethet stb. Viszont el kell viselni a hülyeségeit, s a veszekedéseket, vitákat.

Vajon melyik a jobb?

2015. okt. 27. 16:36
 1/10 anonim ***** válasza:

Vajon még nem laktam. :D

Egyedül sem. Párban viszont igen, mikor egyedül voltam otthon 1-2 nap, magányos voltam. Tehát sztem társsal jobb!

2015. okt. 27. 16:50
 2/10 anonim ***** válasza:
64%

Te jó ég! Nem azért jó egyedül élni, mert MEGKÍMÉLED magad valamitől, ennyire szerencsétlen hogy lehetsz, hogy így gondolkodsz??

Az egyedül élésben az a szép, hogy az egész világ a tiéd, korlátok és erkölcsi megfontolások nélkül, a másikra való tekintet nélkül, csak magaddal törődve bármit kipróbálhatsz.

A társas életben pedig a törődés, szeretet, segítség a legszebb természetesen.

Hogy melyik a jobb? Fiatalként egyedül, ahogy idősödsz és családra vágysz társsal.

2015. okt. 27. 17:28
 3/10 anonim ***** válasza:
51%

Megkíméled magad a törődéstől, öleléstől, szeretettől, gondoskodástól, közös élményektől, őszinte érdeklődéstől mások irányából. Úgy élsz, ahogy akarsz, de minek?

Üres ágyban ébredsz, üres lakásban egyedül reggelizel, elmész melózni (de minek?), aztán hazaérsz az üres lakásba, megeszed megint a magányos kajád, nézed a tv-t, ahol mindenkinek van valakije, társa, gyerekei, családja, aztán lefekszel az üres, hideg ágyba és annyi. AZtán egy nap nem kelsz fel, de csak a szomszéd jön rá, napokkal később. Csodálatos életkép. Tetszik. Jobb egyedül!

2015. okt. 27. 17:37
 4/10 anonim ***** válasza:
58%

Benne van a Bibliában!

"Nem jó az embernek egyedül", ezért segítőtársául kapja a Nőt!

2015. okt. 27. 17:55
 5/10 anonim ***** válasza:
46%
Egyedül a legjobb
2015. okt. 27. 20:31
 6/10 anonim ***** válasza:
53%

Akkor sem igaz!!!

Nagyon jó ha van egy társad!!!!!

2015. okt. 27. 20:35
 7/10 anonim ***** válasza:
46%
Egyedül jobb, akkor biztos nem fognak megalázni. 22F
2015. okt. 27. 21:25
 8/10 anonim ***** válasza:

2-esnek:

"Az egyedül élésben az a szép, hogy az egész világ a tiéd, korlátok és erkölcsi megfontolások nélkül, a másikra való tekintet nélkül, csak magaddal törődve bármit kipróbálhatsz. "

persze mert mindenki lexar.... grat h erre nem jöttél rá.

"

2015. okt. 27. 21:59
 9/10 anonim ***** válasza:
a hármasnak van totál igaza !
2015. okt. 27. 22:00
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha normális a kapcsolatod akkor társsal, akár fiatal vagy akár idősebb. De már leírták fentebb a lényeget az egyedüllétről élsz magadnak de minek.Ugyanakkor egy rossz kapcsolattól amiben szenvedsz százszor jobb az egyedüllét. Ergo a kérdés relatív.Egyedüllétnek csak viszonylagos előnyei vannak de ha bezárod magad a négy fal közé és depibe süllyedsz átvitt értelemben véged van.Ha meg barátokkal ,programokkal kompenzálod és figyelsz magadra el lehet lenni.Kapcsolatnak meg több előnye van de vannak hátrányai is de ezek is viszonylagosak nem mindegy hogy jöttök ki. Én azt tapasztalom hogy aki tud élni az egyedül is meg kapcsolatban is tud élni. Aki meg nem tud élni csak szenvedni az kapcsolatban is szenved meg egyedül is ,ez az igazság.Ergo az embernek magának kell megtanulnia jól érezni magát és ezt elérni. Egyelőre én is azon szerencsétlenek közé tartozom aki mindenhogy csak szenvedett de már sokat fejlődtem még többet is fogok és fiatal vagyok. De aki így öregszik meg annak aztán vége van öregedéssel egyre kattantabb lesz.Szerintem valószínűleg azért tehetetted fel a kérdést mert túl voltál egy sza.r kapcsolaton.De javíts ki ha tévedek, engem is ez vezetett erre hogy ezen gondolkodjak egyfolytában.
2015. okt. 28. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!