Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül jobb élni vagy társsal?
Ha egyedül vagy, megkíméled magad minden olyan kellemetlenségtől, ami egy társas kapcsolatban adódhat: kisebb-nagyobb konfliktusok, viták, rigolyák, a másik rossz oldalának elviselése. Úgy élsz, ahogy akarsz
Viszont ha van társad, ő segíthet, szerethet stb. Viszont el kell viselni a hülyeségeit, s a veszekedéseket, vitákat.
Vajon melyik a jobb?
Vajon még nem laktam. :D
Egyedül sem. Párban viszont igen, mikor egyedül voltam otthon 1-2 nap, magányos voltam. Tehát sztem társsal jobb!
Te jó ég! Nem azért jó egyedül élni, mert MEGKÍMÉLED magad valamitől, ennyire szerencsétlen hogy lehetsz, hogy így gondolkodsz??
Az egyedül élésben az a szép, hogy az egész világ a tiéd, korlátok és erkölcsi megfontolások nélkül, a másikra való tekintet nélkül, csak magaddal törődve bármit kipróbálhatsz.
A társas életben pedig a törődés, szeretet, segítség a legszebb természetesen.
Hogy melyik a jobb? Fiatalként egyedül, ahogy idősödsz és családra vágysz társsal.
Megkíméled magad a törődéstől, öleléstől, szeretettől, gondoskodástól, közös élményektől, őszinte érdeklődéstől mások irányából. Úgy élsz, ahogy akarsz, de minek?
Üres ágyban ébredsz, üres lakásban egyedül reggelizel, elmész melózni (de minek?), aztán hazaérsz az üres lakásba, megeszed megint a magányos kajád, nézed a tv-t, ahol mindenkinek van valakije, társa, gyerekei, családja, aztán lefekszel az üres, hideg ágyba és annyi. AZtán egy nap nem kelsz fel, de csak a szomszéd jön rá, napokkal később. Csodálatos életkép. Tetszik. Jobb egyedül!
Benne van a Bibliában!
"Nem jó az embernek egyedül", ezért segítőtársául kapja a Nőt!
Akkor sem igaz!!!
Nagyon jó ha van egy társad!!!!!
2-esnek:
"Az egyedül élésben az a szép, hogy az egész világ a tiéd, korlátok és erkölcsi megfontolások nélkül, a másikra való tekintet nélkül, csak magaddal törődve bármit kipróbálhatsz. "
persze mert mindenki lexar.... grat h erre nem jöttél rá.
"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!